Talika Lipocils Demaquillant balzam
40

Preporučuju dermatolozi

Talika Lipocils Demaquillant balzam

Lipocils Demaquillant, prvi balzam za uklanjanje šminke s očiju koji savršeno uklanja šminku s područja oko očiju i potiče rast trepavica.

C057989
40,15 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 4 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 4 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,80 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Lipocils Demaquillant, prvi balzam za uklanjanje šminke s očiju koji savršeno uklanja šminku s područja oko očiju i potiče rast trepavica.

Uvijek korak ispred u njezi trepavica, Talika je osmislila prvi* balzam za uklanjanje šminke s očiju koji potiče rast trepavica s kremastom, umirujućom teksturom, nadahnutom kultnom Lash Conditioning Cream izrađenom 1948., zavidnim biljnim kompleksom za poticanje rasta trepavica i Mirabilis ekstraktom koji obnavlja osjetljivu kožu oko očiju dok spavate.

Bogat i luksuzan večernji ritual u novoj 2 u 1 formuli s aktivnim sastojcima koji tijekom noći prodiru u trepavice kako bi one bile duže, jače i svilenkastije.

Rezultat:

Savršeno uklanja šminku: 84 %**.

Potiče rast trepavica: +38 %**.

Hidrira, hrani i omekšava područje oko očiju: +100 %**.

Poštuje osjetljivo područje oko očiju.

97 % učinkovitosti na rast trepavica uz uporabu Lipocils Mascare**.

90 % učinkovitosti na rast trepavica uz uporabu obične maskara**.

Oftalmološki ispitan.

* Talika

** Kliničko ispitivanje - 30 ispitanika - 28 dana.

97 % sastojaka prirodnog podrijetla.

Aktivni sastav:

Rast trepavica: kultni biljni kompleks (hamamelis, jabuka, kopriva, divlji kesten, kantarion).

Obnova: Mirabilis ekstrakt.

Njega: Ricinusovo ulje, shea maslac i kakao.

Uklanjanje šminke s očiju: biljni emolijensi i nježna sredstva za čišćenje.

Visoka podnošljivost: minimalistička formula bez konzervansa, parfema i bojila.

Sastav: C10-18 Triglycerides, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Dicaprylyl Ether, Stearyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Sorbitan Olivate, Behenyl Alcohol, Hydrogenated Castor Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Domestica Seed Oil, Maltodextrin, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Bark Extract, Parfum (Fragrance), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Glyceryl Behenate, Hypericum Perforatum Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Sodium Stearoyl Lactylate, Tocopherol, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Mirabilis Jalapa Extract, Citric Acid

Uporaba: Uzeti malu količinu proizvoda i zagrijati je među prstima, a zatim je nanijeti na zatvorene oči i nježno masirati kako bi se uklonila šminka i nečistoće. Ukloniti koristeći vlažnu blazinicu. Ponoviti postupak onoliko puta koliko je potrebno kako bi se uklonila sva šminka s očiju. Za još učinkovitiji rast trepavica svako jutro dodatno nanijeti Lipocils, Lipocils Expert ili Lipocils Mascara.

Veličina: 30 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Balzam
Mjesto primjene
Lice
Oči
Pogodno za
Odrasli
Žene
Posebni atributi
Oftalmološki ispitan
Prirodno
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Čišćenje i higijena

Brand specijaliziran za njegu trepavica i obrva.

Talika je rođena 1948. godine, zahvaljujući učinkovitosti balzama na biljnoj bazi koji je formulirala brižna francuska medicinska sestra. Želeći pomoći osobama s opeklinama u području oko očiju osmislila je balzam koji uspješno njegovao okoloočno područje i imamo jednu zanimljivu nuspojavu: pojačan rast trepavica. Tako je nastala osnova za uspjeh Talika benda: jednostavnih, prirodnih, učinkovitih i pouzdanih proizvoda za poboljšanje izgleda cijelog područja oko očiju. Tajna ove prve formule, koja je u međuvremenu postala legendarna, prenosila se s koljena na koljeno. Godine 1994. Alexis de Brosses donio je novi izgled kombinirajući prirodu i inovaciju. On stvara nove geste ljepote, temeljene na prijenosu mudrosti, tehnologije, života i energije.

40

Preporučuju dermatolozi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu