Institut Esthederm Pure Cleansing Foam
40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

Institut Esthederm Pure Cleansing Foam

Pjena za pročišćavanje i otkrivanje blistavosti.

C058648
39,45 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Kupnjom proizvoda ovog proizvođača u iznosu višem od 100.00€ dobivate na poklon Institut Esthederm Kutija za nakit POKLON uz Institut Esthederm iznad 100 €

10 posto popusta za kupnju oba proizvoda

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Pjena za pročišćavanje i otkrivanje blistavosti.

Namjena:

Iznimno blaga, Osmoclean pjena za čišćenje lica, nježno uklanja nečistoće i šminku te obnavlja blistavost i čistoću kože.

Pogodno za mješovitu i kožu sklonu masnom sjaju.

Aktivni sastav: 

Skin balance system - kombinacija ekstrakta drveta boldo i fruktooligosaharida za održavanje povoljne mikroflore na površini kože. Djeluje na uklanjanje loših bakterija i stimulaciju rasta dobrih bakterija na površini kože. 

Patent stanične vode - ova jedinstvena aktivna voda sadržana u našoj formulaciji reproducira kvalitetu vode koja se prirodno nalazi u koži. Optimizira vitalnost stanica i pomaže u očuvanju mladosti. Poboljšava učinkovitost naših tretmana.

Uporaba: Nanesite ujutro i/ili navečer na vlažnu kožu lica i vrata. Nježno umasirajte i ostavite da djeluje nekoliko trenutaka, a zatim temeljito isperite. Izbjegavajte kontakt s očima.

Veličina: 150 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
150
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Pjena
Mjesto primjene
Lice
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Čišćenje i higijena
Tip kože
Masna
Mješovita
Problemi kože
Masna koža

Kao i stanice od kojih se sastoji, vaša je koža pravi „biološki ekosustav”, koji je u stalnoj interakciji s vašom okolinom. Zna kako se prilagoditi vašem životu, vašem ritmu, suncu, vremenskim uvjetima.

Zamišljeno je da ovaj znanstveni pristup koži bude globalan i dinamičan. Dio je pristupa svih brendova NAOS i naziva se „ekobiologijom”.

Naši proizvodi za njegu kože osmišljeni su kako bi svakoj stanici vaše kože pomogli da bude snažnija, u dugoročnom smislu, jačanjem njezinih prirodnih mehanizama zaštite, regeneracije i oksigenacije.

Jean Noël Thorel, francuski farmaceut i stručnjak u području stanične biologije, osnivač je tvrtke NAOS te brendova Institut Esthederm, Bioderma i Etat Pur.

Tijekom sedamdesetih godina 20. stoljeća, ovaj je istraživač zamislio novu generaciju kozmetike: proizvode visoke tehnologije za njegu kože, sposobne za interakciju s biologijom kože u svrhu dobivanja trajnih rezultata. Na taj smo način osmislili prve proizvode za zaštitu od sunca koji aktiviraju melanin, prirodni zaštitni pigment kože.

Možda će Vam se i ovo svidjeti

40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu