Talika Free skin kozmetički uređaj
40

Preporučuju dermatolozi

Talika Free skin kozmetički uređaj

Kozmetički uređaj za smanjenje nepravilnosti na licu s pomoću terapije svjetlom. Smanjuje i ubrzava nestanak nepravilnosti na koži, djeluje antibakterijski, matira, obnavlja, smanjuje crvenilo.

C057928
86,13 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 8 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 8 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Kozmetički uređaj za smanjenje nepravilnosti na licu s pomoću terapije svjetlom. Smanjuje i ubrzava nestanak nepravilnosti na koži, djeluje antibakterijski, matira, obnavlja, smanjuje crvenilo.

Talika kozmetički uređaj za smanjenje nepravilnosti s pomoću terapije svjetlom. 

Smanjuje i ubrzava nestanak nepravilnosti na koži, djeluje antibakterijski, matira, obnavlja i smanjuje crvenilo.

Plava svjetlost (440 nm) djeluje antibakterijski i regulira lučenje sebuma. Crvena svjetlost (630nm) umiruje kožu, smanjuje crvenilo i potiče obnovu kože za brži nestanak nepravilnosti bez ostavljanja tragova.

Rezultati:

Nakon 7 dana: manje vidljive nepravilnosti (zadovoljstvo: 78 %)*, manje prekomjernog sjaja (izmjerena učinkovitost: -14 %)** i manje crvenila (izmjerena učinkovitost: -27 %)***.

* Ispitivanje, 37 ispitanika, % zadovoljstva / ** Ispitivanje, 36 ispitanika / *** Ispitivanje, 8 ispitanika

Tehnologija: 2 valne duljine (plava 440 nm, crvena 630 nm).

Uporaba: Za uporabu 3 puta po 2 minute na dan. Može se primjenjivati s ili bez kozmetičke njege protiv nepravilnosti.

Registracija
Pomagala
Mjesto primjene
Lice
Pomagala i aparati
Pomagala - ostalo
Pogodno za
Odrasli
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kože
Ekcemi

Brand specijaliziran za njegu trepavica i obrva.

Talika je rođena 1948. godine, zahvaljujući učinkovitosti balzama na biljnoj bazi koji je formulirala brižna francuska medicinska sestra. Želeći pomoći osobama s opeklinama u području oko očiju osmislila je balzam koji uspješno njegovao okoloočno područje i imamo jednu zanimljivu nuspojavu: pojačan rast trepavica. Tako je nastala osnova za uspjeh Talika benda: jednostavnih, prirodnih, učinkovitih i pouzdanih proizvoda za poboljšanje izgleda cijelog područja oko očiju. Tajna ove prve formule, koja je u međuvremenu postala legendarna, prenosila se s koljena na koljeno. Godine 1994. Alexis de Brosses donio je novi izgled kombinirajući prirodu i inovaciju. On stvara nove geste ljepote, temeljene na prijenosu mudrosti, tehnologije, života i energije.

40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu