Ladria Nourishing cleanser
Ladria Nourishing cleanser
Ladria Nourishing cleanser
Ladria Nourishing cleanser
Ladria Nourishing cleanser
Ladria Nourishing cleanser
40

Preporučuju dermatolozi

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Ladria Nourishing cleanser

Kremasti gel za nježno čišćenje lica. 

N
17,11 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Kremasti gel za nježno čišćenje lica. 

L'Adria Nourishing cleanser za suhu do normalnu kožu hrani kožu, blago otklanjajući tragove šminke i nečistoća. Nježni kremasti gel za lice vas potpuno opušta pri svakom korištenju. Otkrijte nevjerojatno iskustvo nježnog čišćenja lica s kojim koža ostaje meka i nahranjena.

L'Adria nourishing cleanser u sebi spaja njegu i čišćenje lica. Za razliku od uobičajenih gelova za čišćenje lica koji ostavljaju kožu dehidriranom i isušenom, L'Adria Nourishing cleanser je ostavlja mekanom, njegovanom i baršunastom.

Njegova tajna leži u ekstraktu mrižice, poznate i kao morska lavanda, mediteranske biljke koja je razvila posebne mehanizme obrane od gubitka vode kako bi preživjela u područjima visokog saliniteta. Ekstrakt mrižice pomaže da vaša koža zadrži vlagu, dok izuzetno nježni surfaktanti temeljito čiste bez isušivanja.

Formula obogaćena maslinovim skvalanom pomaže zaštiti hidrolipidnu barijeru kože i spriječiti isušivanje kože.  Zajedno, mrižica i skvalan su utkani u prirodnu formulu skrivenu u delikatnom kremastom gelu  koja će pružiti vašoj koži najnježnije čišćenje i njegu.

L'Adria Nourishing cleanser  je savršen za suhu do normalnu kožu, ali mogu ga koristiti svi tipovi kože, a pogotovo je pogodan za kožu oštećene hidrolipidne barijere.

Ključni sastojci:

- Obnavljanje zaštitne lipidne barijere kože (efekt hranjivosti): biomimetički lipid (gliceril oleat), lipidni ekstrakt mrižice, maslinov skvalan

- Hidratacija: smeđe alge, betain, glicerin, arginin

- Umirivanje: betain, ekstrakt sladića, koloidna zob, alantoin

Miris: bez mirisa

Ne sadrži: Sulfate, mikroplastiku, PEG i polisorbate, mineralna ulja, phenoxyethanol, parfem i eterična ulja

Sastav: aqua, coco-glucoside, decyl glucoside, pentylene glycol, xanthan gum, glycerin, betaine, limonium vulgare flower/leaf/stem extract, squalane, allantoin, chondrus crispus extract, colloidal oatmeal, glyceryl oleate, glycol distearate, hydroxyethylcellulose, citric acid, cocamidopropyl betaine, sodium chloride, algin, arginine, coco-caprylate, glycol stearate, sodium phytate, leuconostoc/radish root ferment filtrate, helianthus annuus seed oil, tocopherol.

Uporaba: 1-2 puta dnevno umasirati željenu količinu na mokru kožu kako bi aktivirali gel i otklonili nečistoće. Potom isprati i nastaviti s daljnjom rutinom.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu izvan direktne sunčeve svjetlosti.

Veličina: 150 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
150
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Gel za pranje
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Mrižica/morska lavanda (Limonium)
Sladić (Glycyrrhyza glabra)
Smeđa alga / Mrka alga (Phaeophyceae)
Zob (Avena sativa)
Sadrži aminokiseline
Arginin
Sadrži ostalo
Alantoin
Betain
Glicerol
Skvalan
Posebni atributi
Bez alkohola
Bez mirisa
Bez parabena
Bez parfema
Bez sulfata
Dermatološki ispitano
Proizvod nije testiran na životinjama
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Hidratacija
Čišćenje i higijena
Tip kože
Normalna
Suha
Problemi kože
Suha koža

L'Adria brend vjeruje u nježnost i pažljivost u revitaliziranju svih tipova kože. Prenosimo to u Vašu rutinu, u skladu s prirodom, inspirirani predivnim Jadranskim morem. Naše formule, osmišljene kao potpora svakoj koži, podarit će Vašem licu hidrataciju i vitalnost te sačuvati Vašu ljepotu.

Vizija L'Adria  brenda je podizanje svijesti o važnosti društveno odgovorne proizvodnje, spajajući blagodati Jadrana u kvalitetnu njegu bez nepoželjnih sastojaka, koji potencijalno izazivaju iritacije. Svi su sastojci na biljnoj i prirodnoj bazi, od emulgatora i zgušnjivača pa sve do bisera naših formulacija - aktivnih sastojaka. Upravo s ciljem smanjenja količine otpada u okolišu, odabrali smo ambalažu od stakla, s vrlo malim udjelom plastičnih elemenata, smještenu u kompaktne papirnate kutijice. Neprestano pratimo inovacije i u skladu s njima ekološki optimiziramo naša pakiranja. Cilj brenda je dugoročno ulaganje u sebe i u ljepotu oko nas održavanjem najljepših plaža i samog Jadrana čistima te podizanjem svijesti o važnosti reciklaže i problemu onečišćenja našeg jedinog planeta.

40

Preporučuju dermatolozi

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Najprodavaniji

Top ponuda

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu