Aromara Stay Focused difuzer

Aromara Stay Focused difuzer

Ultrazvučni difuzer za primjenu eteričnih ulja i blendova u prostoru.
C052242
27,80 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Ultrazvučni difuzer za primjenu eteričnih ulja i blendova u prostoru. Ovaj aroma difuzer namijenjen je raspršivanju vode i eteričnih ulja u prostor u obliku mikroskopski sitnih kapljica, odnosno suhe maglice. Raspršena eterična ulja i blendovi oplemenjuju vaš prostor, povoljno djeluju na imunološki sustav i raspoloženje. Zbog praktičnog oblika i auto adaptera ovaj je difuzer izvrstan za upotrebu u automobilu. 

Uporaba: 5 - 10 kapi eteričnog ulja ili blenda dodati u vodu i uključiti difuzer prema uputama. Detaljne upute za upotrebu i način održavanja priložene su uz difuzer.

Tehnička specifikacija uređaja:  

Dimenzije: 66 mm (promjer) x 116 mm (visina)

Težina uređaja (s adapterom): 150 g

Nazivni napon: 5 V DC

Snaga: 2.5 W

Ultrazvučna frekvencija: 3 MHz

Kapacitet spremnika vode: 50 ml

Materijal: PP

Dodatci: USB kabel, upute za upotrebu

LED svjetlo: 3 boje

Prostor primjene: 15 m2, Intenzitet ovisi o količini eteričnih ulja dodanih u difuzer i o odabranom načinu i vremenu rada.

Preporuke i napomene: Difuzer Stay focused izvrstan je za upotrebu u automobilu ili na radnom mjestu, uz laptop. 

Registracija
Pomagala
Količina
1
Pomagala i aparati
Pomagala - ostalo

Nezaobilazan je partner u prevenciji bolesti i poboljšanju zdravlja na prirodan način, kao i njezi tijela. U Aromarinom asortimanu proizvoda pronaći ćete sinergijske spojeve s potvrđenim farmakološkim djelovanjem, čista eterična ulja vrhunske kvalitete, mješavine eteričnih ulja, hladno prešana biljna ulja, liniju za njegu tijela  i masažu te hidrolate i maslace.

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu