RegulatPro Arthro

RegulatPro Arthro

Zahvaljujući glukozaminu, hijaluronskoj kiselini i dimetilsulfonu (MSM), Regulatpro®Arthro će vas držati u pokretu. Vitamini C i D, cink i kolagen održavat će stabilnost kostiju, hrskavice, vezivnog tkiva i ligamenata. Idealno za osobe s ograničenom pokretljivošću.

N
48,90 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 4 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 4 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,80 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Zahvaljujući glukozaminu, hijaluronskoj kiselini i dimetilsulfonu (MSM), Regulatpro®Arthro će vas držati u pokretu. Vitamini C i D, cink i kolagen održavat će stabilnost kostiju, hrskavice, vezivnog tkiva i ligamenata. Idealno za osobe s ograničenom pokretljivošću.

Jedinstveni kompleks aktivnih tvari odabranih sastojaka, koji su već dugi niz godina poznati u terapiji artroze, ojačani u kombinaciji s REGULATESSENZ®, daju visoko učinkovit kompleks aktivnih tvari, koji u međusobnom djelovanju dovodi do iznimne učinkovitosti.

REGULATESSENZ®: To je opetovano fermentirana, biološka, ​​tekuća esencija od svježeg, zrelog voća, orašastih plodova i povrća. Sastojci koji su iz kontrolirane organske proizvodnje tako su potpuno dostupni organizmu uz pomoć globalno jedinstvene i patentirane kaskadne fermentacije. Nakon ovog intenzivnog procesa, oko 50.000 sekundarnih biljnih tvari, komponenti bakterija mliječne kiseline, dekstroze L(+) mliječne kiseline i minerala nalazi se u visoko koncentriranoj smjesi enzima.

REGULATESSENZ® se izuzetno dobro apsorbira i podupire tijelo u proizvodnji unutarstanične energije iu proizvodnji enzima.

Još jedna posebna značajka REGULATESSENZ®-a je učinak nosača.

Osim regulatornog učinka na tjelesne funkcije, REGULATESSENZ® ima veliku prednost jer djeluje kao svojevrsni “transporter” hranjivih tvari. Time se vitamini i minerali te aktivne tvari poput hijaluronske kiseline i kolagena apsorbiraju do 210% bolje i tako postižu veću koncentraciju u zglobovima, kostima i membranama.

Regulatpro® Arthro – sadrži REGULATESSENZ® i druge vrijedne sastojke

- Kolagen: Iskorišteni kolagen potiče stvaranje vlastitog kolagena u tijelu. Riječ je o posebnom, iznimno čistom proteinu dobivenom iz kravlje kože. Jamči se da ne sadrži zarazne čestice kravljeg ludila (BSE) i ne sadrži genetski modificirane organizme. Kolagen je bitna komponenta svih kostiju, hrskavice, tetiva i ligamenata. Time se povećava njihova elastičnost i time pridonosi njihovoj stabilnosti.

- Glukozamin hidroklorid: Glukozamin je aminosaharid koji se prirodno pojavljuje u ljudskom tijelu. Sastojak je vezivnog tkiva, hrskavice i zglobne tekućine. Glukozamin može ubrzati stvaranje proteoglikana i kolagena te normalizirati metabolizam hrskavice. Time se smanjuje razgradnja hrskavice. Korišteni glukozamin dobiva se iz hitina rakova.

- Hijaluronska kiselina: Hijaluronska kiselina je tvar koju tijelo samo proizvodi. To je glavna komponenta zglobne tekućine i služi kao ‘lubrikant’ i ‘amortizer’. Lubrikanti za zglobove obično se odnose na preciznu ravnotežu između razgradnje stare i sinteze nove hijaluronske kiseline.

- Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu ulogu kostiju i normalnu funkciju hrskavice.

- Vitamin D i cink doprinose održavanju zdravih kostiju.

- Vitamin D doprinosi održavanju normalne funkcije mišića i normalnom unosu/korištenju kalcija i fosfora.

- Bakar doprinosi održavanju normalnog vezivnog tkiva.

- Bakar, cink, selen, vitamin C i vitamin D podržavaju normalnu funkciju imunološkog sustava.

- Bakar, cink, selen i vitamin C pomažu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

- Bakar i vitamin C doprinose normalnom metabolizmu energije.

- Dimetilsulfon (metilsulfonilmetan: MSM).

Sastav: (na 100 ml): regulatessenz® (kaskadno fermentirani koncentrat od: vode, limuna, smokava, datulja, oraha, soje, luka, kokosa, celera, klica mungo graha, artičoka, graška, prosa), voda, koncentrat šljive, kolagen 12,5%, koncentrat kruške, glukozamin hidroklorid (iz rakova) 1,5%, l-askorbinska kiselina 0,8%, dimetil sulfon 0,75%, glukuronolakton 0,5%, hijaluronska kiselina 0,15%, cink klorid 0,05%, kolekalciferol 0,015%, bakar sulfat 0,0025 %, natrijev selenat 0,0003 %.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:

Energetska vrijednost 92.4 kJ / 21.4 kcal

Masti < 0.1 g

..od kojih zasićene masne kiseline < 0.1 g

Ugljikohidrati 5.1 g

..od kojih šećeri 0.3 g

Bjelančevine 0.3 g

Sol 0.025 g

Uporaba: Preporuča se uzimanje 40 ml Regulatpro® Arthro dnevno tijekom prvih 5 tjedana: 20 ml prije doručka i 20 ml prije večere. Nakon toga se doza može smanjiti na 20 ml Regulatpro® Arthro dnevno. Popijte čašu negazirane vode uz svaki obrok! Kod želučanih/crijevnih problema Regulatpro® Arthro se također može uzimati između obroka ili razrijeđen u čaši vode.

Prije upotrebe bočicu dobro protresti. 

Napomene: Iskoristiti unutar mjesec dana od otvaranja. Čuvati na temperaturi do 25 °C. Korištenje svježih sastojaka može uzrokovati odstupanja u mirisu, boji, okusu i zamućenju.

Bez boja, konzervansa, glutena i mlijeka.

Potpuno prirodno.

Nemojte prekoračiti naznačenu preporučenu količinu doze.

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu, niti za zdrav način života.

Čuvati izvan dohvata male djece.

Veličina: 350 ml 

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
350
Jedinica mjere
mililitar
Oblik - oralni preparati
Tekućina
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži vitamine
Vitamin C
Vitamin D
Sadrži minerale i mikroelemente
Bakar
Cink
Selen
Sadrži ostalo
Glukozamin
Hijaluronska kiselina
Kolagen
MSM Metilsulfonilmetan
Posebni atributi
Bez boja
Bez glutena
Bez konzervansa
Bez mlijeka
Prirodno
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Promućkati prije upotrebe.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Ostali proizvodaci

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu