Novelius Medical Hydrocollagen
Novelius Medical Hydrocollagen
Novelius Medical Hydrocollagen
Novelius Medical Hydrocollagen
Novelius Medical Hydrocollagen
  • %
Novelius Medical Hydrocollagen
Novelius Medical Hydrocollagen
Novelius Medical Hydrocollagen
Novelius Medical Hydrocollagen
Novelius Medical Hydrocollagen

Novelius Medical Hydrocollagen

Novelius Medical hidrokolagen sastoji se od moćnih bioaktivnih kolagenskih peptida najviše kvalitete, optimiziranih za visoku (iznad 95% do 98%) i brzu apsorpciju.

C058511
62,10 €

Popust od 30.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 13/04 do 28/04. Ostvaruje se kupnjom 3 ili više ovog proizvoda. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 6 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 6 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Novelius Medical hidrokolagen sastoji se od moćnih bioaktivnih kolagenskih peptida najviše kvalitete, optimiziranih za visoku (iznad 95% do 98%) i brzu apsorpciju. Peptidi u hidrokolagenu ne samo da potiču sintezu svih vrsta kolagena u tijelu, već i hijaluronske kiseline, elastina i glukozamina.

Upravo zbog najkvalitetnijih peptida i visoke apsorpcije, može se uzimati u bilo koje doba dana (ne smije se uzimati ujutro natašte). Stoga je dnevna doza od 5000 mg optimiziranih kolagenskih peptida učinkovita i klinički dokazana.

Kolagenski peptidi u hidrokolagenu klinički dokazano smanjuju bore, osiguravaju bolju hidrataciju i elastičnost kože te poboljšavaju gustoću i snagu kose. Također doprinose održavanju zdravih kostiju, vitalnih zglobova i održavanju mišićne mase.

Stoga ne čudi što je Novelius Medical hidrokolagen izbor brojnih estetskih, dermatoloških i ortopedskih klinika diljem Europe.

Formuliran je i proizveden u jednom od vodećih laboratorija u Francuskoj od prirodnih i čistih sastojaka, bez ikakvih umjetnih dodataka kao što su sladila, konzervansi, arome ili emulgatori.

Bez glutena, laktoze ili GMO sastojaka.

Peptidi se dobivaju na održiv način iz divlje bijele ribe iz Atlantika (iz MSC certificiranog održivog ribarstva), koja se, za razliku od uzgojene, ne hrani hormonima i antibioticima. Dodani su 100% prirodni citrusi za dobar i svjež okus.

Budući da su peptidi optimizirani za brzu i visoku apsorpciju, nije potrebno dodavati vitamin C za poboljšanje apsorpcije i postizanje maksimalnog učinka.

Dnevne preporučene doze pakirane su pojedinačno, što osigurava ne samo praktičnost proizvoda, već i njegovu biološku ispravnost.

Zašto Novelius Medical kolagen ne sadrži hijaluronsku kiselinu, vitamine A i C, biotin i druge aditive?

Novelius Medical hidrokolagen ne sadrži nikakve dodatke koji nisu nužni za postizanje rezultata, već samo one tvari koje su prijeko potrebne za postizanje njegove učinkovitosti – čiste kolagenske peptide najvišeg ranga. Peptidi kolagena u Novelius Medical hidrokolagenu potiču fibroblaste na sintezu svih vrsta kolagena u tijelu, kao i hijaluronske kiseline, glukozamina i elastina. Upravo zato što sadrži samo najkvalitetnije peptide i ništa više, nema kontraindikacija i stoga lako postaje dio svakodnevne rutine svakog od nas. A budući da su peptidi optimizirani za brzu i visoku apsorpciju, nema potrebe dodavati vitamin C za poboljšanje apsorpcije i postizanje maksimalnog učinka.

Sastav: bioaktivni peptidi kolagena (iz divlje bijele ribe), prašak grejpa (koncentrat soka grejpa, prirodne arome), boja - beta-karoten, prirodni zaslađivač - steviol glikozidi, koncentrat soka cikle.

Upotreba: 1-2 vrećice dnevno. Vrećice pomiješajte u 200 ml vode, jogurta ili čaja po izboru (hladnog, toplog ili vrućeg) i miješajte dok se potpuno ne otopi i popijte unutar 10 minuta. Za postizanje vidljivih rezultata proizvod koristite najmanje 3 mjeseca. Dovoljna je 1 vrećica dnevno. 2 vrećice se preporučuju nakon operacija, opeklina, prijeloma kostiju i slično.

Veličina: 28 vrećica po 6 grama

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
28
Oblik - oralni preparati
Prašak za napitak
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Cikla (Beta vulgaris)
Grejp (Citrus x paradisi)
Sadrži ostalo
Kolagen
Posebni atributi
Bez GMO-a
Bez emulgatora
Bez glutena
Bez konzervansa
Bez laktoze
Bez umjetnih okusa
Bez zaslađivača
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Doziranje
1x1
Preporučena dnevna doza
1
2

Ostali proizvodaci

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu