VitaYummy Magnesium citrate (Limun) gumeni medvjedići
VitaYummy Magnesium citrate (Limun) gumeni medvjedići
VitaYummy Magnesium citrate (Limun) gumeni medvjedići
VitaYummy Magnesium citrate (Limun) gumeni medvjedići

VitaYummy Magnesium citrate (Limun) gumeni medvjedići

VitaYummy Magnesium citrate sadrži magnezij koji ima ulogu u procesu dijeljenja stanica, doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, održavanju normalnih kostiju i zubi, doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj sintezi proteina.

C059278
21,99 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

VitaYummy Magnesium citrate sadrži magnezij koji ima ulogu u procesu dijeljenja stanica, doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, održavanju normalnih kostiju i zubi, doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj sintezi proteina.

VitaYummy Magnesium Citrate sadrži magnezij citrat iz limunske kiseline, koja se prirodno nalazi u biljkama.

Magnezij ima mnoge zanimljive osobine jer:

- doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti

- doprinosi normalnoj funkciji mišića

- doprinosi održavanju normalnih kostiju i normalnih zubi

Ukusan okus dolazi iz limuna, a prekrasna prirodna boja dolazi iz mrkve i bundeve.

VitaYummy Magnesium Citrate veganski je proizvod i ne sadrži umjetne boje, arome i zaslađivače.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=3 gumena medvjedića): %PU*:

Magnezij 200 mg 53 %

*PU= preporučeni dnevni unos

Sastav: Glukozni sirup, šećer, magnezijev citrat, tvar za želiranje: pektin, kiselina: limunska kiselina, koncentrat mrkve i tikve, prirodne arome citrusa s ostalim prirodnim aromama, biljna ulja (kokos i repica), tvar za glaziranje: karnauba vosak, kolekalciferol. Sadrži magnezij koji ima ulogu u procesu dijeljenja stanica, doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, održavanju normalnih kostiju i zubi, doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj sintezi proteina. Magnezij doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu stvaranja energije. Magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišića kao i normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

Uporaba: Dobro sažvakati tri gumena medvjedića dnevno.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Veličina: 60 komada (gumeni medvjedići)

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
60
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Bomboni
Pogodno za
Odrasli
Sportaše
Sadrži minerale i mikroelemente
Magnezij
Posebni atributi
Bez boja
Bez umjetnih okusa
Bez zaslađivača
Vegansko
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Zemlja porijekla
Danska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Preporučena dnevna doza
3

VitaYummy je danska tvrtka specijalizirana za razvijanje vitamina i dodataka prehrani. Imamo veliko iskustvo u dodacima prehrani i nutrinicionističkim namirnicama koje su ukusne. VitaYummy želi biti relevantan i pratimo trendove kako bismo intervenirali tamo gdje mislimo da možemo napraviti razliku. Zato razvijamo nove proizvode kad otkrijemo probleme koje možemo pomoći riješiti. Zabavni smo jer smo poput gumenih bombona u obliku medvjedića, ali vrlo ozbiljni kad je u pitanju njihov sastav, nikada ne kompromitiramo, sve što radimo je s poštovanjem prema najnovijim spoznajama u našem području ekspertize.

Mi smo beauty brand i abeceda vitamina koja je namijenjena cijeloj obitelji. Dnevni izvor vitamina koji nikada ne zaboravljate jer je njihov okus pokretačka snaga. Bordo svemir veganskih dodataka prehrani i vitamina. I tirkizna, koja predstavlja novi standard za kategoriju kolagena. Šareni svijet koji se ističe iz gomile. Ne samo zbog okusa gumenih bombona, čistog sadržaja i visoke kvalitete, već i zbog onoga što radimo.

Samo najbolji sastojci su dovoljno dobri za vas i vašu obitelj. Zato VitaYummy ne sadrži umjetne boje, okuse i zaslađivače.

Vjerujemo da bi dodatci prehrani trebali biti lagani i ukusni. Kvaliteta mora biti vrhunska, kako u pogledu sastava, tako i u pogledu okusa. Pažljivo smo razvili vitaminske komplekse koji odgovaraju vašim potrebama. To se odnosi na zdravlje i rast djece, zdravlje odraslih i posebna područja, poput kose i noktiju. Svaki proizvod VitaYummy-a jedinstvena je kombinacija vitamina i minerala, stvorena kako bi vam pružila najbolje rezultate za vaše zdravlje i zdravlje vaših najmilijih.

Najprodavaniji

Top ponuda

Proizvod dodan za usporedbu