Osteo Bi-Flex tablete

Osteo Bi-Flex tablete

Osteo Bi-Flex

Dodatak prehrani s dva zaštićena patenta pod nazivima Joint Shield i 5-Loxin Advanced. 

Broj tableta
C008992
154,22 kn

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 12 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 12 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 2,40 kn.


Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Osteo Bi-Flex® pripada novoj generaciji proizvoda za zdravlje zglobova, hrskavice i kostiju – sastojci su ciljani, visokodozirani te potvrđenog djelovanja. Nijedan od sastojaka u formuli nije slučajan, a posvećena je pažnja i pri odabiru njihovih oblika. Kod Osteo Bi-Flexa® formule riječ je o jedinstvenoj kombinaciji glukozamin hidroklorida i zaštićene mješavine koja sadrži kondroitin sulfat, MSM, kolagen, smolu indijskog tamjanovca i hijaluronsku kiselinu uz ključni sastojak – patentirani 5-LOXIN Advanced™ te vitamina i minerala koji sudjeluju u normalnom stvaranju vezivnog tkiva i važni su za njegovu funkciju.

Dvije (2) tablete sadrže:

Glukozamin hidroklorid 1500 mg

Zaštićena mješavina 1200 mg

Kondroitin/MSM kompleks (u kojem su sadržani kondroitin sulfat, metilsulfonilmetan (MSM), kolagen (hidrolizirana želatina), smola indijskog tamjanovca (Boswellia serrata), hijaluronska kiselina (natrijev hijaluronat)) 1100 mg

5-Loxin Advanced™ Akba ekstrakt smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) 100 mg

Vitamin C 60 mg

Mangan 2 mg

Bor 3 mg

Uporaba: Dvije tablete se mogu uzeti odjednom uz obrok ili raspoređeno uz dva obroka tijekom dana.

Veličina: 80 tableta i 40 tableta

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
40
80
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Tablete
1 Reviews

koliko tableta za koju cijenu
Da ima ocjena manje od jedan ja bih je dao.....u opisnom dijelu stoji 120 tableta za 121 kunu, a kad odeš na stranicu utvrdiš da je to cijena za 40 tableta...lopovska posla.
By Zoran on 22-11-2014
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja