Pranarom Eterično ulje Muškatni oraščić

Pranarom Eterično ulje Muškatni oraščić

Eterično ulje muškatni oraščić.
C047554
10,25 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Muškatni oraščić najviše se koristi kao začin u kulinarstvu te u jesenskim i zimskim kulinarskim slasticama. Eterično ulje muškatnog oraščića ima drvenastu, pikantnu aromu. Koristi se za regulaciju probave i dišnog sustava, za zdravlje mišića, zglobova i miran san.

Eterično ulje muškatnog oraščića često se dodaje u razne mješavine za terapeutske svrhe zbog svog mirisa, naročito u jesen i zimu. Preporučujemo dodati muškatni oraščić tijekom zimskih blagdana u aroma difuzere, sapune, sprejeve za osvježenje i čišćenje prostora. Aromaterapeuti koriste ulje za zdravlje zglobova, mišića i probavnog sustava. 

Napomena: Ne koristiti ulje tijekom trudnoće, za djecu i starije. Ako se pretjerano koristi ulje ono može prouzročiti privremene psihotropne efekte, glavobolje i mučnine zbog sadržaja miristicina. Međutim Pranaromovo eterično ulje muškatnog oraščića sadrži vrlo malu dozu istog te je mnogo sigurnije za uporabu. Maksimalno razrijediti za odraslu osobu: 5%.

Veličina: 10 ml

Registracija
Eterično ulje
Količina
10
Jedinica mjere
mililitar
Sadrži biljke
Muškatni orašćić (Myristica fragrans)

Osnovan je 1991. godine od strane Dominique Baudouxa, poznatog farmaceuta i aromaterapeuta.

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu