Hansaplast Flexible XL flaster 45928

Hansaplast Flexible XL flaster 45928

Ekstra fleksibilna zaštita za veće rane. Pogodan za srednje do veće posjekotine, ogrebotine i abrazije. Elastičan, fleksibilan i vodootporan. 

C055078
4,73 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Ekstra fleksibilna zaštita za veće rane. Pogodan za srednje do veće posjekotine, ogrebotine i abrazije. Elastičan, fleksibilan i vodootporan. 

Hansaplast Flexible Elastic XL su flasteri većeg formata, koji zbog svoje veće površine nude bolju pokrivenost rana na koljenima i laktovima. Njihov jastučić zatvoren je sa sve četiri strane, kako bi se spriječila kontaminacija rane. Fleksibilni flasteri idealni su za zglobove jer se prilagođavaju pokretima tijela.

- Materijal je izrazito fleksibilan, prozračan i vodoodbojan.

- Neljepljivi jastučić za ranu štiti i ublažava pritisak.

- Snažno prianjanje osigurava da flaster ostane na svom mjestu.

*Hansaplast flasteri blokiraju 99% prljavštine i bakterija.

Uporaba: 

Čišćenje: Čišćenje površinske ozljede od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože. Kako biste spriječili moguće upale i infekcije, pošpricajte Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože, s udaljenosti 10 cm, po čitavom području površinske ozljede. Ponovite po potrebi, zatim nježno osušite ranu i površinsko područje.

Važno: manje površinske ozljede brzo će prestati krvariti. Ako se krvarenje nastavi, ozljedu pritisnite sterilnom gazom i potražite liječničku pomoć.

Zaštita: Sljedeći korak je zaštita površinske ozljede od vanjskih utjecaja kao što su prljavština i bakterije kako bi se osiguralo neometano obnavljanje kože. Prekrijte površinsku ozljedu Hansaplast flasterom koji najviše odgovara vašim potrebama. Promatrajte površinsku ozljedu i svakodnevno mijenjajte flaster, osim ako vam liječnik nije preporučio drugačije.

Obnavljanje: Pomozite da vaša rana zacijeli sigurno, brzo i uz manji rizik od stvaranja ožiljaka. Redovito nanosite Hansaplast mast za obnavljanje kože dok površinska ozljeda u potpunosti ne zacijeli. Oprezno dodajte tanak sloj jednom ili dva puta na dan. Pripazite da ambalaža Hansaplast masti za obnavljanje kože ne dođe u doticaj s ranom. Hansaplast mast za obnavljanje kože može se koristiti na manjim površinskim ozljedama i u bilo kojoj fazi procesa zacjeljivanja. Ako je potrebno, pokrijte ranu flasterom, sterilnom gazom ili oblogom.

Veličina: 50 x 72 mm (10 komada)

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
20
Jedinica mjere
komad
Oblik
Flaster
Mjesto primjene
Tijelo
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu