Natural Elements OPC-Grape seed extract kapsule
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Natural Elements OPC-Grape seed extract kapsule

Vrlo visoka antioksidativna vrijednost. 1 kapsula sadrži: 500mg OPC ekstrakta.

N
26,50 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

OPC (Oligomerni proantocijanidini) su djelatna tvar, koja se smatra jednom od najjačih antioksidansa među različitim vrstama bioflavonoida. Istraživanja su pokazala pozitivne učinke za neutraliziranje i zaštitu stanica od slobodnih radikala, koji se talože zbog loše prehrane, raznih upala i mnogih drugih uzroka. Kod njihove visoke koncentracije, postojeće upale mogu se pogoršati, a same upale mogu doprinijeti razvoju velikog  broja oboljenja. Stoga je snižavanje nivoa slobodnih radikala sastavni dio liječenja upalnih stanja organizma.

Sjemenke grožđa sadrže skupinu polifenola, koju nazivamo proantocijanidini, a najvrjedniji antioksidans je fenol, oligomerni proantocijanidin OPC. Znanstveno je dokazano da ekstrakti sjemenki grožđa imaju do 50 puta snažniju aktivnost od vitamina C i E.

Ne manje bitna prednost OPC-a je sposobnost da čuva kolagen i elastin, važne strukturne sastojke vaskularnih stjenki, kože, vezivnog tkiva, tetiva i ligamenata. Ekstrakt sjemenki grožđa standardiziran je na 95%. Jedna kapsula sadrži 500mg ekstrakta, vrhunske kvalitete Natural Elements.

- jaki antioksidans, ima 50 puta snažniju aktivnost od vitamina C i E

- sudjeluje u očuvanju kolegana i elastina

Nutritivne vrijednosti:

Sadržaj    1 kaps. %PU* 

Ekstrakt sjemenki grožđa 500mg **

* Preporučeni dnevni unos

** Preporučeni dnevni unos nije utvrđen

Sastav: Sjemenke grožđa (lat. Vitis vinifera) ekstrakt, Kapsula: HPMC (Hidroksipropil metil celuloza) 

Uporaba: Odrasli, 1 kapsula dnevno  uz obrok.

Napomena: Dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Držati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Veličina: 90 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
90
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Pogodno za
Odrasli
Sadrži biljke
Grožđe (VItis vinifera)
Posebni atributi
Bez bojila
Bez fruktoze
Bez glutena
Bez konzervansa
Bez laktoze
Bez magnezijeva stearata
Bez zaslađivača
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Doziranje
1x1
Preporučena dnevna doza
1

Natural Elements dodaci prehrani su proizvodi vrhunske kvalitete, dobiveni od najkvalitetnijih sirovina 100%-tne čistoće te biološki aktivnih oblika tvari poboljšanih svojstava, u terapijski učinkovitim dozama.

Koristeći u proizvodnji isključivo vitamine, minerale i ostale elemente u tragovima identične aktivnim oblicima u metabolizmu, odnosno samo one sirovine koje naš organizam može optimalno iskoristiti, garantiramo izvanrednu bioraspoloživost.

Proizvodnja se vrši isključivo na principu kapsuliranja kako bi se izbjegla primjena dodatnih, a nepotrebnih tvari, koje su nužne u proizvodnji tableta.

HPMC (Hidroksipropil metil celuloza) su stabilne veganske kapsule kontrolirane kvalitete, izrađene od biljnih vlakana te ih organizam obrađuje bez ikakvog štetnog djelovanja.

Zbog čistih i pažljivo biranih supstanci, koje ne sadrže magnezijev stearat, laktozu, fruktozu, gluten i aditive jamčimo vrhunsku kvalitetu i najvišu razinu sigurnosti naših proizvoda.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu