• %
Pilex kapsule

Pilex kapsule

Pilex je potpuno prirodni preparat za oralnu primjenu koji će vam pomoći u održavanju zdravlja vena analnog područja. Ublažava simptome već nakon 72 sata korištenja.

Broj kapsula
C031186
65,25 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 81,56 € -20%

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 6 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 6 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Pilex kapsule su dodatak prehrani koji uz pomoć visokokvalitetnih, potpuno prirodnih biljnih ekstrakata doprinosi zdravlju vena analnog područja. Jedinstvena i patentirana receptura temelji se na optimalnoj kombinaciji ekstrakta korijena cikorije, korijena i kore žutike trpke te lista hamamelisa, koji najbolji rezultat postižu upravo kad djeluju zajedno, u sinergiji. Uzima se na usta u obliku kapsula.

Tegobe vezane uz vene analnog područja problem su modernoga doba, a posljedica su nedovoljne tjelesne aktivnosti, predugog sjedenja i neodgovarajuće prehrane. Najčešći simptomi su svrbež, osjećaj pečenja i nelagoda u analnom području.

Uporaba: Pilex je preparat u obliku kapsula i vrlo je jednostavan za korištenje, uzima se na usta. Pilex kapsule potrebno je uzimati svaki dan ujutro s vodom ili jogurtom, pola sata prije doručka. Pilex je u ponudi u bočicama koje sadrže 14 i 28 kapsula. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Po potrebi, preporučuje se uzimati dvije kapsule dnevno tijekom 7 ili 14 dana u nizu. Ne preporučuje se koristiti dulje od 2 tjedna u nizu. 

Napomene: Ne preporuča se uzimati u kontinuitetu dulje od 2 tjedna. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, djeci. U pakiranju se nalazi vrećica za nakupljanje vlage - ona nije za konzumaciju.

Proizvođač: SUSS Technology Corp., SAD

Veličina: 14 ili 28 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
14
28
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Zemlja porijekla
Sjedinjene Američke države
637263010035

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu