Pontus Pharma Proctosal rektalna krema

Pontus Pharma Proctosal rektalna krema

Pomaže kod proktalgija i hemoroidalnih stanja

C054793
20,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

PROCTOSAL je medicinski proizvod koji sadrži natrijev hijaluron butirat i dimetikon.

PROCTOSAL rektalna krema je medicinski proizvod na bazi natrijevog hijaluron butirata i dimetikona koji formira zaštitni film i djeluje lubrikantno. Pomaže u liječenju hemoroidalnih stanja te u procesima ponovne epitelizacije i normalizacije analne sluznice na način da stvara mehaničku barijeru oko rektalne sluznice.

Uporaba: Lezite na lijevu stranu, odvrnite poklopac tube i zavrnite aplikator, istisnite malu količinu kreme kako bi se podmazao aplikator i umetnite ga u anus. Pritisnite kraj tube da biste istisnuli željenu količinu proizvoda. Nakon postupka, odvrnite aplikator, očistite ga i ponovno zavijte poklopac.

Veličina: 30 g

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
30
Jedinica mjere
gram
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Stražnjica

Pontus Pharma je ekskluzivni distributer proizvoda farmaceutskih kompanija koje nisu prisutne na određenim područjima. Uz distribuciju, Pontus Pharma ima i vlastiti portfelj proizvoda s fokusom na područja gastroenterologije, dermatologije, oftalmologije i bolničkih lijekova. U svom se poslovanju Pontus Pharma obraća pacijentima, liječnicima, ljekarnicima i partnerima.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu