Pontus Pharma Proctosal rektalna mikroklizma

Pontus Pharma Proctosal rektalna mikroklizma

Pomaže kod proktalgija i hemoroidalnih stanja

C054794
21,99 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

PROCTOSAL je medicinski proizvod koji sadrži natrijev hijaluron butirat i dimetikon.

PROCTOSAL rektalna mikroklizma je medicinski proizvod na bazi natrijevog hijaluron butirata i dimetikona koji formira zaštitni film i djeluje lubrikantno. Pomaže u liječenju hemoroidalnih stanja, te u procesima ponovne epitelizacije i normalizacije analne sluznice na način da stvara mehaničku barijeru oko rektalne sluznice.

Uporaba: Upotrijebite 1 mikroklizmu prema potrebi ili prema uputama liječnika. Skinite poklopac tako što ćete ga preklopiti u podnožju. Podmažite kanilu tako da pustite da izađe mala količina kreme. Uvedite kanilu u rektum i pritisnite bočicu ispod. Izvucite dok držite pritisnutu i uklonite.

Veličina: 6x8 g

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
30
Jedinica mjere
gram
Mjesto primjene
Stražnjica

Pontus Pharma je ekskluzivni distributer proizvoda farmaceutskih kompanija koje nisu prisutne na određenim područjima. Uz distribuciju, Pontus Pharma ima i vlastiti portfelj proizvoda s fokusom na područja gastroenterologije, dermatologije, oftalmologije i bolničkih lijekova. U svom se poslovanju Pontus Pharma obraća pacijentima, liječnicima, ljekarnicima i partnerima.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu