Herpatch serum za herpes

Herpatch serum za herpes

Innopharma

Herpatch cold sore serum - inovativno je i učinkovito rješenje za olakšavanje simptome herpesa na usnama.

C036929
11,95 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:

Najprodavaniji

 

Herpatch serum za herpes inovativano je i učinkovito rješenje, koje brzo i jednostavno olakšava simptome herpesa na usnama.

Zahvaljujući tubi jednostavnoj za korištenje, serum se može nanijeti izravno na zahvaćeno područje.

Nakon nanošenja, bijeli serum će se aktivirati i formirati prozirni sloj preko rane. Učinak ćete primijetiti odmah.

Osim što štiti kožu od isušivanja, ova fizička zaštita također pomaže u tome da herpes bude uglavnom nevidljiv. Bit će manje uočljiv, uz istodobno smanjivanje nelagode koju biste mogli osjetiti zbog izbijanja.

Poboljšana formula Herpatch seruma za herpes sadrži aktivni kisik, koji je dokazan kao ključan element za ubrzavanje procesa cijeljenja.

Sastav: Voda, denaturirani alkohol, stiren/akrilat kopolimer, polivinil alkohol, glicerin, beta-glukan, glicerin (i) voda (i) perfluorodekalin (i) ulje sjemenki jojobe (Simmondsia chinensis) (i) saharoza palmitat (i) glikosfingolipidi (i) ksantanska guma (i) natrijev benzoat (i) kalijev sorbat, porfiridij polisaharid, cinkov sulfat."

Uporaba: 

Prije uporabe provjerite jesu li vam ruke čiste i suhe.

- Operite ili isperite zahvaćeno područje.

- Nježno nanesite serum koji stvara film na herpes tako da adekvatno pokrije sve lezije i rub zdrave kože koja ih okružuje. Zatvorite tubu nakon svake upotrebe.

- Nakon nekoliko minuta bijeli serum stvara zaštitni i prozirni film preko herpesa.

- Serum se može ponovno nanositi, ako je potrebno, svaka 3-4 sata dok herpes u potpunosti ne zacijeli. Zaštitni filmmože se, ako je potrebno, ukloniti toplom vodom.

- Možete upotrebljavati Herpatch serum za herpes u bilo kojoj fazi izbijanja herpesa. Međutim, predlažemo da ga primijenite kod prvog znaka izbijanja.

Napomene: Za svaku primjenu koristite samo malu količinu Herpatch seruma za herpes. Nemojte guliti zaštitni film koji se stvorio na herpesu bez prethodnog vlaženja toplom vodom; u suprotnom može doći do otvaranja herpesa. Za uklanjanje ostataka proizvoda s ruku koristite toplu vodu. Ako herpes i/ili simptomi traju i nakon 12 dana, posavjetujte se s liječnikom. Nemojte upotrebljavati proizvod ako patite od imunosupresije. Izbjegavajte gutanje proizvoda. Samo za vanjsku uporabu. Ne upotrebljavati u unutrašnjosti usta, oči, na sluznicama ili za liječenje genitalnog herpesa. Ako ste trudni ili dojite, prije uporabe posavjetujte se s liječnikom. Ne preporučuje se primjenjivati bez nadzora kod djece mlađe od 12 godina. Posavjetujte se s liječnikom prije uporabe proizvoda kod djece mlađe od 4 godine. Čuvati izvan dohvata djece. Proizvod se ne smije upotrebljavati ako je pakiranje oštećeno. Kod pojave lokalne reakcije preosjetljivosti ili nelagode na mjestu primjene, treba prekinuti primjenu proizvoda. Proizvod ne smiju koristiti osobe preosjetljive na jedan od sastojaka. Savjetuje se da proizvod ne dijelite s drugim osobama jer je moguća kontaminacija. Izbjegavajte da tekućina koja curi iz herpesa dođe u kontakt s aplikatorom Herpatch seruma za herpes. U slučaju da malo tekućine dođe u dodir s aplikatorom, očistite aplikator maramicom. Nakon otvaranja, proizvod je potrebno iskoristiti unutar 3 mjeseca. Čuvati proizvod na suhom, hladnom mjestu podalje od izravne sunčeve svjetlosti. Čuvati podalje od topline, iskri i otvorenog plamena. Nemojte držati u hladnjaku.

Veličina: 5 ml 

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
5
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Serum
Mjesto primjene
Usne
Pogodno za
Odrasli
Upozorenje
Samo za vanjsku primjenu.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu