Gum Paroex 0,12 % CHX zubna pasta
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Gum Paroex 0,12 % CHX zubna pasta

Gum Paroex zubna pasta idealna je za kontrolu plaka prije i poslije oralne kirurgije, vađenja zuba i ugradnje implantata.
C053433
5,91 €
(73.875€ za 1 LIT) |

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Gum Paroex zubna pasta idealna je za kontrolu plaka prije i poslije oralne kirurgije, vađenja zuba i ugradnje implantata. Formulirana sa klorheksidin diglukonatom, za kontrolu plaka koja promiče zdravlje desni i lokalni je antiseptik.  Cetilpiridinijev klorid, sredstvo protiv plaka i neutraliziranja toksina koji pojačava učinke klorheksidina. Sadrži i vitamin E, aloe veru i pro-vitamin B5.

- Pomaže u redukciji bakterijskih nakupina.

- Djeluje umirujuće na osjetljivo zubno meso. 

- Štiti zubno meso i doprinosi zdravlju desni

Sastav: Glicerin, voda, hidratizirani silicijev dioksid, sorbitol, PEG-40 hidrogenirano ricinusovo ulje, hidroksietilceluloza, pantenol, aroma, kokamidopropil betain, tokoferol, natrij saharin, aloe vera, Natrijev metilparaben, Klorheksidin diglukonat, Natrijev klorid, Cetilpiridinijev klorid, Natrijev benzoat, Limonen, CI 42090.

Uporaba: Otopina je spremna za uporabu i koristite je nerazrijeđenu. U poklopac za doziranje stavite 10-15 ml vodice  i njome temeljito ispirajte usta 30 sekundi. Nemojte naknadno ispirati. vodom. Koristiti 2 puta dnevno nakon pranja zubi. Preporučuje se u kombinaciji sa Gum Paroex 0,06 % CHX zubnom pastom. 

Napomene: Upotreba samo za odrasle osobe. Čuvati izvan dohvata djece. Samo za vanjsku primjenu. Obustaviti upotrebu kod nepodnošljivosti na klorheksidin. Proizvod ne gutati.

Veličina: 75 ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
75
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Pasta
Pakiranje
Tuba
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu