Biosmalto mousse gel sensitive zubni gel voćni okus

Biosmalto mousse gel sensitive zubni gel voćni okus

Intenzivna pomoć u ublažavanju boli i smanjenju osjetljivosti zubi nakon zahvata kao što su čišćenje i uklanjanje zubnog kamenca, ljuštenje korijena zuba, pjeskarenje zuba, nakon izbjeljivanja zubi u ordinaciji, te općenito kod osjetljivosti zuba zbog izloženosti dentina. 

C058769
30,31 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Intenzivna pomoć u ublažavanju boli i smanjenju osjetljivosti zubi nakon zahvata kao što su čišćenje i uklanjanje zubnog kamenca, ljuštenje korijena zuba, pjeskarenje zuba, nakon izbjeljivanja zubi u ordinaciji, te općenito kod osjetljivosti zuba zbog izloženosti dentina. Patentirana funkcionalna tvar F-ACP osigurava intenzivnu i duboku remineralizaciju cakline, čime štiti zube od vanjskih utjecaja i dugotrajno smanjuje osjetljivost zuba.

- Sadrži 1450 ppm F–

- Brzo remineralizira caklinu i dentin.

- Brzo ublažava bol

- Dugoročno štiti od osjetljivosti.

- Idealan za prevenciju i liječenje oštećenja dentina i cakline kod vrlo osjetljivih pacijenata, uvijek u kombinaciji sa zubnom pastom Biosmalto Sensitive za osjetljive zube.

- Posebno indiciran nakon stručnog tretmana u stomatološkoj ordinaciji.

Preporuča se koristiti zajedno s pastom za zube Biosmalto Sensitive

Remineralizacijski Mousse Gel Impact Action Sensitive za kućnu upotrebu:

- gel za preosjetljivost zubi

- učinkovito rješenje za povećanu osjetljivost dentina zbog podizanja desni, abrazije i erozije, ili kod zahvata kao što su izbjeljivanje zubi, uklanjanje zubnog kamenca i čišćenja zubnih korijena.

- Također je učinkovit u smanjenu preosjetljivosti nakon

Biosmalto Impact Action Sensitive gel za preosjetljivost zubi za kućnu uporabu, posebno se preporučuje kao učinkovito rješenje za povećanu osjetljivost dentina zbog podizanja desni, abrazije i erozije, ili kod zahvata kao što su izbjeljivanje zubi, uklanjanje zubnog kamenca i čišćenja zubnih korijena. Također je učinkovit u smanjenu preosjetljivosti nakon stomatoloških zahvata.

- jedinstven Sadrži međunarodno patentiranu funkcionalnu tvar F-ACP. Nanočestice amorfnog kalcijevog fosfata (ACP) obogaćene karbonatnim i fluoridnim ionima te s citratnim omotačem, učinkovito doprinose remineralizaciji tvrdih zubnih tkiva na biomimetički način.

- brz - Stroncijeve soli brzo smanjuju osjetljivost. Zbog svoje visoke biomimetrije oslobađa aktivne ione koji su odmah dostupni u zahvaćenim područjima.

- dugotrajan - Na površini zuba stvara se nova mineralna faza koja je otpornija na kisele učinke. Tako s vremenom stvara jaču zaštitu tvrdih zubnih tkiva od preosjetljivosti.

Okus: voćni okus

Uporaba: Nanesite dva puta dnevno na zahvaćena područja prema uputama stomatologa ili dentalnog higijeničara. Prvo temeljito oprati zube pastom za zube Biosmalto Sensitive, ispljunite preostalu pastu i ne ispirite. Zatim nanesite Biosmalto Impact Action Sensitive na očišćena zahvaćena područja pomoću meke četkice za zube ili prsta i ostavite da djeluje najmanje 2 minute. Ispljunite višak pjene i ne ispirite. Nemojte jesti ili piti najmanje 30 minuta nakon nanošenja.

Napomena: Ne sadrži SLS - klinički ispitano Medicinski proizvod. Prije upotrebe pažljivo pročitajte upute o načinu korištenja.

Veličina: 50 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
50
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Gel
Mjesto primjene
Usta
Pogodno za
Odrasli
Sadrži minerale i mikroelemente
Magnezij
Način čuvanja
Čuvati od dohvata male djece.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu