Bioderma Photoderm M tonirana krema SPF 50+
Bioderma Photoderm M tonirana krema SPF 50+
Bioderma Photoderm M tonirana krema SPF 50+
  • %
Bioderma Photoderm M tonirana krema SPF 50+
Bioderma Photoderm M tonirana krema SPF 50+
Bioderma Photoderm M tonirana krema SPF 50+
Bioderma 25
40

Preporučuju dermatolozi

Bioderma Photoderm M tonirana krema SPF 50+

Tonirana gel-krema za zaštitu od sunca za tamne mrlje i melasmu.

Nijansa
C054303
25,36 €

Popust od 25.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 27/03 do 02/04. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda iz kategorije Bioderma serumi. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Photoderm M SPF50+ dorée krema je zaštita od sunca za kožu sklonu hiperpigmentaciji koja pruža visoku zaštitu od UVA/UVB zraka i plave svjetlosti. Visok sadržaj željeznog oksida blokira 66% plave svjetlosti. Ova matirajuća gel-krema kontrolira recidive melazme i ujednačava ten.

Bioderma Photoderm M SPF50+ dorée je tonirana krema za zaštitu od sunca namijenjena za kožu sklonu melasmi. Pravi dermatološki proizvod za kožu sklonu hiperpigmentaciji za sprječavanje melasme i njezinog ponovnog pojavljivanja.

Kako djeluje? 

Razvijena s dermatolozima, pruža najvišu ZAŠTITU OD PLAVOG SVJETLA (1) na tržištu. Sprječava nastanak melasme, njezino ponovno pojavljivanje i nastanak novih hiperpigmentacijskih mrlja.

Njezina visoka koncentracija pigmenata pomaže u zaustavljanju hiperpigmentacije uzrokovane plavim svjetlom. Uz to, savršeno prekriva tamne mrlje i pruža ugodan puderasti završetak.

Sadrži aktivan sastojak glabridin koji pomaže spriječiti pojavu tamnih mrlja.

Umjesto da preopterećuje kožu filterima, SUN ACTIVE DEFENSE tehnologija unutar proizvoda jača sposobnost samoobrane kože kako bi se kompenzirali biološki utjecaji UVA zraka. Ova visokotehnološka zaštita od sunca kombinira UV filtere i patentiranu biološku zaštitu. Pruža antioksidativnu zaštitu i održava imunološku obranu kože.

Rezultati: 

66% zaštita od plavog svjetla*

Intenzivno izlaganje suncu: vrlo visoka UVA/UVB zaštita i zaštita od vidljivog svjetla

1/3 smanjenje modificiranog indeksa ozbiljnosti područja melasme (mMASI) (2)

96% kontrola melasme (3)

8H mat izgled bez sjaja (4)

97% bolja kvaliteta života (3)

+24% Zaštita imunološke obrane kože (5)

+26% Zaštita od oksidativnog stresa (5)

SPF zadržavanje 8 sati

Idealno za osjetljivu kožu s hiperpigmentacijom kao što su trudnička maska ili melasma.

Pogodno i za trudnice i dojilje. Tekstura gel-kreme - Neljepljivo i nemasno - Bez mirisa - Nekomedogeno -Otporno na vodu, toplinu i vlagu.

*Brevet Blue Light Protection Index. Patent na čekanju.

Ekskluzivni indeks za mjerenje stope zaštite od hiperpigmentacije izazvane plavim svjetlom, razvijen s dermatolozima.

Dobro je znati - Ocean Care: odsutnost akutne toksičnosti na koralje, mikroalge (NF ISO 10253) i Daphina planktone (OECD 202). Photoderm zaštita od sunca je sigurna za grebene. Proizvedeno u Francuskoj. Formulirano u BIODERMA istraživačkom laboratoriju u Aix en Provenceu. Vrlo dobra kožna i očna dermatološka tolerancija uz oftalmološki nadzor. Fotostabilno.

(1) Klinička studija napravljena među toniranim kremama za zaštitu od sunca s vrlo visokom zaštitom usmjerenom na hiperpigmentaciju, na 20 dobrovoljaca u dobi od 18 do 50 godina s osjetljivom kožom tijekom 5 dana.

(2) Klinička studija za procjenu učinkovitosti sprječavanja pogoršanja melasme na 68 dobrovoljaca u dobi od 25 do 45 godina sa 100% osjetljivom kožom, normalnom, mješovitom ili masnom kožom, tijekom 140 dana.

(3) Test korištenja na 106 volontera u dobi od 25 do 45 godina sa 100% osjetljivom kožom, normalnom, mješovitom ili masnom kožom, tijekom 14 dana.

(4) Procjena učinka matiranja na 11 volontera tijekom 8 sati.

(5) Klinička studija na 10 pacijenata, fototipova II i III, izloženih suncu. Procjena nekoliko biomarkera za procjenu komplementarnosti filtera i patentirane biološke zaštite na antioksidativnoj i imunosupresivnoj zaštiti. Poljska, 2021.

Nijanse:

Svijetla (claire/light)

Zlatna (doree/golden)

Veličina: 40 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
40
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Trudnice
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
SPF
50
Tip kože
Normalna
Svi tipovi
Problemi kože
Tamne mrlje - hiperpigmentacije
UV zrake
3701129804414

Razvijeni u farmaceutskom okruženju, uz stalnu suradnju s vodećim istraživačima i stručnjacima u području dermatologije, proizvodi Bioderma nude rješenja za njegu i zaštitu kože kod različitih dermatoloških problema poput preosjetljivosti kože i vlasišta, akne, eritro-kuperoze, rozaceje, atopijskog i seborojičkog dermatitsa, psorijaze te za zaštitu od UV zračenja u sučajevima hiperpigmentacije, lupusa, polimorfnih svjetlosnih erupcija...

 

Otkrijte drugima vaše putovanje prema čistoj koži uz Sebium Liniju

Podijelite svoje iskustvo i iskoristite promo kod

 

Vjerujemo u snagu stvarnih priča i želimo čuti vašu! Podijelite svoje iskustvo sa Sebium proizvodima putem recenzija i kao znak naše zahvalnosti, ostvarite ekskluzivni promo kod za popust od 30%.

 

Zašto recenzije čine razliku?

Dijeljenjem svog  Sebium iskustva, pružate dragocjeni vodič onima koji istražuju svijet njege masne i mješovite kože, sklone aknama. Vaše recenzije osnažuju druge za preuzimanje kontrole nad zdravljem i uravnoteženjem svoje kože, a nas inspiriraju za neprestano usavršavanje i poboljšavanje formulacije.

 

Kako iskoristiti ekskluzivni promo kod?

Napišite svoju recenziju: Recite nam kako je Sebium linija transformirala vašu rutinu njege kože. Bilo da se radi o Sebium Gel Moussant – pjenušavom blagom gelu za higijenu, Sebium Kerato+  bestseller kremi s keratolitičkim djelovanjem ili bilo kojem drugom proizvodu iz iste linije, vaša recenzija može pomoći drugima otkriti mogućnosti čiste, uravnotežene kože.

Primite promo kod: Nakon što je vaša recenzija primljena i odobrena, poslat ćemo vam ekskluzivni promo kod -30% izravno na vaš e-mail.

Uživajte u ekskluzivnoj uštedi: Iskoristite svoj promo kod -30%  i ostvarite izvanrednu uštedu  prilikom sljedeće kupovine na bilo koja dva proizvoda iz Bioderma linije, u rujnu, od 1. - 30.09.

 

Podignite razinu njege kože uz Sebium

Od kože sklone nepravilnostima do traganja za uravnoteženim tenom, Sebium linija pokriva širok spektar potreba.

 

Jeste li spremni podijeliti svoju Sebium priču…

 

… i inspirirati druge na putovanje prema zdravoj koži? Vaši dojmovi mogu utjecati na izbor drugih, a vama ostvariti ekskluzivni promo kod -30% za vašu sljedeću kupovinu 2 proizvoda iz cijele Bioderma linije. Napravimo zajedno pozitivan utjecaj! Promo kod vrijedi do 01.-30.09.2023.

 

Napomena: Dostavljene informacije su općenite i  informativne prirode i ne bi se trebale smatrati stručnim savjetima. Za specifične probleme njege kože, posavjetujte se s dermatologom.

Bioderma 25
40

Preporučuju dermatolozi

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu