Talika Pigment control kozmetički uređaj
40

Preporučuju dermatolozi

Talika Pigment control kozmetički uređaj

Kozmetički uređaj za smanjenje tamnih mrlja na licu s pomoću terapije svjetlom. Vidljivo posvjetljuje tamne mrlje i ujednačava ten.

N
119,90 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 11 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 11 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 2,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Kozmetički uređaj za smanjenje tamnih mrlja na licu s pomoću terapije svjetlom. Vidljivo posvjetljuje tamne mrlje i ujednačava ten. 

Talika kozmetički uređaj za smanjenje tamnih mrlja na licu s pomoću terapije svjetlom. 

Vidljivo posvjetljuje tamne mrlje i ujednačava ten. Kombinira 3 kozmetičke tehnologije (terapiju svjetlom, ionoterapiju i mikrovibracije) za lokalno posvjetljivanje tamnih mrlja. 

Zelena svjetlost (525 nm) nekontroliranu sintezu melanina za vidljivo smanjenje intenziteta i površine tamnih mrlja na koži lica, ruku i dekoltea. 

Funkcija ionoterapije povećava propusnost kože za poboljšanje prodiranja i učinkovitosti krema s aktivnim sastojcima protiv tamnih mrlja. 

Mikrovibracije potiču lokalnu mikrocirkulaciju i staničnu izmjenu.

Rezultati:

Nakon 30 dana*: smanjenje pigmentacije do 44 % (ukupna prosječna vrijednost: -27 %).

* Kliničko ispitivanje, 30 ispitanika, srednja vrijednost 10 ispitanika.

Tehnologija: zelena valna duljina (525 nm), ionoterapija, mikrovibracije.

Uporaba: 1 minuta svako jutro i svaku večer najmanje tijekom 28 dana. Ne preporučuje se osobama s kontaktnom alergijom na metale (nikal).

Registracija
Pomagala
Mjesto primjene
Lice
Pomagala i aparati
Pomagala - ostalo
Pogodno za
Odrasli
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kože
Tamne mrlje - hiperpigmentacije

Brand specijaliziran za njegu trepavica i obrva.

Talika je rođena 1948. godine, zahvaljujući učinkovitosti balzama na biljnoj bazi koji je formulirala brižna francuska medicinska sestra. Želeći pomoći osobama s opeklinama u području oko očiju osmislila je balzam koji uspješno njegovao okoloočno područje i imamo jednu zanimljivu nuspojavu: pojačan rast trepavica. Tako je nastala osnova za uspjeh Talika benda: jednostavnih, prirodnih, učinkovitih i pouzdanih proizvoda za poboljšanje izgleda cijelog područja oko očiju. Tajna ove prve formule, koja je u međuvremenu postala legendarna, prenosila se s koljena na koljeno. Godine 1994. Alexis de Brosses donio je novi izgled kombinirajući prirodu i inovaciju. On stvara nove geste ljepote, temeljene na prijenosu mudrosti, tehnologije, života i energije.

40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu