• Novi proizvod
NeoStrata Enlighten 15% Vitamin C + PHA serum
40

Preporučuju dermatolozi

NeoStrata Enlighten 15% Vitamin C + PHA serum

Moćni serum za lice koji posvjetljuje ten sadrži 15 % čistog vitamina C (L-askorbinska kiselina) i klinički dokazano ciljano djeluje na vidljivost tamnih mrlja, sitnih i dubokih bora i ostalih znakova fotostarenja kože.

C058924
67,78 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 6 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 6 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Moćni serum za lice koji posvjetljuje ten sadrži 15 % čistog vitamina C (L-askorbinska kiselina) i klinički dokazano ciljano djeluje na vidljivost tamnih mrlja, sitnih i dubokih bora i ostalih znakova fotostarenja kože. Koža je vidljivo svjetlija, ujednačenija i čini se pomlađenom.

Jedinstvena moćna formula sadrži četiri snažna antioksidansa (vitamin C, polihidroksilna kiselina, ekstrakt majčinskog vratića i ekstrakt zelenog čaja) u svakoj kapi za svjetliju kožu zdravog sjaja u samo jednom tjednu!

Odmah nakon nanošenja ove formule lagane teksture koja se brzo upija vaša će koža izgledati sjajnije i svježije. Nakon samo jednog tjedna koža će se činiti svjetlijom i dobit će zdravi sjaj. Nakon samo četiri tjedna sitne i duboke bore bit će manje vidljive, a znakovi stresa na koži će se smanjiti. Kada se koristi redovito, nakon dvanaest tjedana, koža će biti vidljivo svjetlija, ujednačenija i činit će se pomlađenom.*

Ovaj proizvod namijenjen je svima koji tragaju za vitaminom C u formuli bogatoj antioksidansima kako bi smanjili znakove starenja kože. U vrlo kratkom vremenu primijetit ćete vidljivu razliku na svojoj koži.

Nakon 12 tjedana*

93 % – ten kože vidljivo je ujednačeniji.

95 % – ten kože vidljivo je svjetliji.

95 % – koža izgleda pomlađeno.

* Postotak ispitanika koji je primijetio poboljšanje pri primjeni jednom dnevno.

Glavna zvijezda među sastojcima je 15 % čistog vitamina C (L-askorbinska kiselina), moćni sastojak koji posvjetljuje kožu, a odabrali smo ga zbog njegove učinkovitosti u odnosu na derivate vitamina C koje sadrže mnogi serumi s vitaminom C. Naš čisti vitamin C na jedinstveni je način uparen s polihidroksilnom kiselinom (PHA) koja ima nježan eksfolijacijski učinak na površini kože kako bi se omogućila apsorpcija čistog vitamina C u nove, obnovljene površinske slojeve kože.

Bez dodatka mirisa. Dermatološki ispitan. Bez parabena. Klinički ispitan.

Ključni sastojci:

- 15 % vitamina C (L-askorbinska kiselina): posvjetljuje tamne mrlje na koži i daje prirodan ten zdravog sjaja.

- 2 % glukonolaktona (polihidroksilna kiselina): ljušti površinske stanice kože tako da se vitamin C može upiti u nove, obnovljene površinske slojeve kože.

- 1 % ekstrakta majčinog vratića: nježni biljni antioksidans podupire zaštitu od isušujućih vanjskih štetnih utjecaja.

- Ekstrakt zelenog čaja (EGCG): pojačava antioksidativnu sposobnost vitamina C.

Sastav: 15% Vitamin C (L-Ascorbic Acid),  2% Gluconolactone (Polyhydroxy Acid),  1% Feverfew Extract,  Green Tea Extract (EGCG),  Propanediol,  Aqua/Water/Eau,  Ascorbic Acid,  Gluconolactone,  Citric Acid,  Epigallocatechin Gallate,  Chrysanthemum Parthenium (Feverfew) Flower/Leaf/Stem Juice,  Pentylene Glycol,  Sodium Metabisulfite,  Sodium Hydroxide,  Caprylyl Glycol,  Sodium Benzoate,  Potassium Sorbate,  Phenoxyethanol.

Uporaba: Nanijeti na čistu i suhu kožu lica, vrata i dekoltea svako jutro. Nakon toga nanijeti bilo koju Neostrata hidracijsku kremu.

Čuvanje: čuvati u uspravnom položaju na hladnom i tamnom mjestu. Pažljivo otvoriti jer sadržaj može biti pod tlakom. Tijekom vremena boja proizvoda može se promijeniti, ali proizvod ostaje jednako učinkovit.

Profesionalni savjet: koristite kremu za lice sa zaštitom od sunca svaki dan – čak i ako je vani oblačno – kako biste uspješno spriječili pojavu tamnih mrlja i neujednačen ten kože. Za najbolje rezultate odaberite proizvod s faktorom zaštite od sunca 30 ili višim širokog spektra zaštite i ponovite primjenu najmanje svaka dva sata, a na svjetlijim tipovima kože i češće.

Veličina: 15 ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
15
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Serum
Pakiranje
Bočica s kapaljkom
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Sadrži biljke
Majčinski vratić (Tanacetum parthenium)
Zeleni čaj (Camellia sinensis)
Sadrži vitamine
Vitamin C
Sadrži ostalo
Polihidroksi kiselina PHA
Posebni atributi
Bez mirisa
Bez parabena
Dermatološki ispitano
Klinički testirano
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Njega
Problemi kože
Starenje kože - anti-age
Tamne mrlje - hiperpigmentacije
40

Preporučuju dermatolozi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu