Pharmaceris W Antiox Vitamin C 15%
Pharmaceris W Antiox Vitamin C 15%
  • Novi proizvod
Pharmaceris W Antiox Vitamin C 15%
Pharmaceris W Antiox Vitamin C 15%
40

Preporučuju dermatolozi

Pharmaceris W Antiox Vitamin C 15%

Koncentrat s biološki aktivnim 15% vitaminom C kontrolira prekomjernu proizvodnju melanina, s ciljanim učinkom na smanjenje postojećih diskoloracija i poticanje prirodnog obnavljanja kože.

N
45,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 4 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 4 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,80 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Koncentrat s biološki aktivnim 15% vitaminom C kontrolira prekomjernu proizvodnju melanina, s ciljanim učinkom na smanjenje postojećih diskoloracija i poticanje prirodnog obnavljanja kože.

Osim što doprinosi zaštiti DNK stanica kože, ublažava štetne učinke UV zračenja, smanjujući vidljivost mrlja izazvanih UV zračenjem.

Potiče sintezu kolagena, poboljšava elastičnost i čvrstoću kože. 

Formula vraća mekoću i sjaj te potiče prirodan, zdrav ton kože. 

Nemasna je i ne ostavlja osjećaj zategnute kože te masni ili ljepljivi trag.

Aktivni sastav: 15% vitamin C kontrolira prekomjernu proizvodnju melanina, s ciljanim učinkom na smanjenje postojećih diskoloracija i poticanje prirodnog obnavljanja kože. Osim što doprinosi zaštiti DNK stanica kože, ublažava štetne učinke UV zračenja, smanjujući vidljivost mrlja izazvanih UV zračenjem. Potiče sintezu kolagena, poboljšava elastičnost i čvrstoću kože.

Bademovo ulje svojim hranjivim sastojcima umirujuće djeluje na suhu i osjetljivu kožu te je revitalizira do blistavo hidratiziranog sjaja i ujednačenog tena, a odlično je i za kožu lica jer ne začepljuje pore.

Skvalan ima antioksidativna svojstva, štiteći stanične membrane od oksidacije.

U kombinaciji s vitaminima A i E ubrzava proces obnove epiderme, vidno zaglađujući teksturu i tonus kože, usporavajući procese starenja kože. Visok udio ulja u formuli pomaže popraviti poremećene funkcije kože, pruža trenutnu hidrataciju te umiruje i pomlađuje. 

Visoki udio ulja biljnog podrijetla (argan, ruža, pšenične klice, crni ribizl) u formuli pomaže popraviti poremećene funkcije kože, pruža trenutnu hidrataciju te umiruje i pomlađuje. 

Sastav: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, C13-15 Alkane, Dicaprylyl Ether, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Squalane, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Rosa Canina (Rosa Canina) Fruit Oil, Retinyl Palmitate, Rosa Damascena Flower Extract,

Uporaba: Za svakodnevnu njegu kože (lice, vrat, dekolte, ruke) s hiperpigmentacijom, smeđim mrljama ili neujednačenim tonom kože. Preporuča se za osjetljivu, suhu, sivu, bez sjaja i zrelu kožu. Prikladno za kožu preosjetljivu na nikal.

Vit. C nanosimo kao podlogu kremama (u dnevnoj i noćnoj rutini).

Budući da je vitamin C u svom stabilnom obliku - topljiv u ulju (askorbil tetraizopalmitat), ne zahtijeva nikakve posebne uvjete čuvanja. Proizvod je podvrgnut svim potrebnim ispitivanjima, uključujući ispitivanje stabilnosti i kompatibilnosti na različitim temperaturama kako bi se osiguralo da proizvod zadržava svoja svojstva tijekom vremena.

Veličina: 30 ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Serum
Mjesto primjene
Dekolte
Lice
Ruke
Vrat
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Slatki badem (Prunus Amygdalus Dulcis)
Sadrži vitamine
Vitamin A
Vitamin C
Vitamin E
Sadrži ostalo
Skvalan
Posebni atributi
Nemasno
Zemlja porijekla
Poljska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Njega
Tip kože
Suha
Zrela koža
Problemi kože
Tamne mrlje - hiperpigmentacije

U laboratoriju svjetski poznate poljske kozmetičke tvrtke Dr. Irena Eris osnovane 1983 godine proizveden je brand Pharmaceris koji je danas prisutan u više od 45 zemalja svijeta.

Pharmaceris je marka proizvoda za njegu kože razvijena da pruža sveobuhvatnu njegu problematične kože. Dermokozmetiku Pharmaceris razvio je tim stručnjaka, koji su kombinirali dermatološka rješenja s naprednim kozmetičkim formulama, kako bi stvorili proizvode koji zadovoljavaju potrebe čak i najzahtjevnijih tipova kože, odnosno potrebe problematične kože. Svi proizvodi testirani su od strane dermatologa, a odabrane linije su također podvrgnute kliničkim ispitivanjima provedenim na nezavisnim istraživačkim institutima.

Ponuda dermokozmetike Pharmaceris nudi prevenciju i pravilnu njegu kože. Svaki od specijaliziranih proizvoda, indiciran slovom u imenu linije proizvoda, pruža učinkovitu njegu za tipove kože koji predstavljaju različita dermatološka stanja.

40

Preporučuju dermatolozi

Najprodavaniji

Top ponuda

Proizvod dodan za usporedbu