Supradyn Imuno vrećice
Supradyn Imuno vrećice
Supradyn Imuno vrećice
Supradyn Imuno vrećice

Supradyn Imuno vrećice

Dodatak prehrani koji sadrži vitamin C, ekstrakt ehinacee, ekstrakt propolisa i cink. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

C046044
19,95 €
(1.425€ za 1 VRE?ICA) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Dodatak prehrani koji sadrži vitamin C, ekstrakt ehinacee, ekstrakt propolisa i cink. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Supradyn Imuno je dodatak prehrani koji se uzima kao podrška imunitetu u razdoblju povećanih fizičkih ili psihičkih opterećenja te u stanjima kada naše tijelo ima povećane potrebe za hranjivim tvarima (npr. zimi) koje imaju ulogu u djelovanju imunološkog sustava.

Primjeren je za odrasle i djecu od 14 godina nadalje, a preporučena dnevna doza je 1 ili 2 vrećice dnevno, ovisno o potrebama vašeg organizma.

Supradyn Imuno sadrži dobitnu kombinaciju 4 sastojka: vitamin C, cink, propolis i echinaceju.

Supradyn Imuno sadrži Echinacea Complex kojeg ekskluzivno proizvodi Bayer. Kompleks sadrži ekstrakte biljke ehinacee (Echinacea angustifolia DC. i Echinacea purpurea (L.) Moench.) te je posebno titriran da se poveća koncentracija aktivnih biljnih tvari. Ekstrakt je standardiziran na fenolne spojeve (titriran na najmanje 4 %) i na polisaharide (titriran na najmanje 15 %).

Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Vitamin C i cink, koji su prisutni u dodatku prehrani Supradyn® IMUNO, doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Propolis je tvar koju proizvode pčele. Njime štite svoju košnicu od vanjskih utjecaja.

U razdoblju veće osjetljivosti, kao što su stresna razdoblja, neuravnotežena prehrana ili temperaturne promjene, prirodna obrambena sposobnost organizma može se smanjiti tada su dodatki prehrani toliko bitniji.

Vrećica sadrži:

1 vrećica (1,8 g) % PU* / 2 vrećice (3,6 g) % PU*
vitamin C 90 mg 113 % / 180 mg 225 %
cink 7,5 mg 75 % / 15 mg 150 %
suhi ekstrakt ehinaceje (titriran na najmanje 4 % fenolnih spojeva i najmanje 15 % polisaharida) 150 mg / 300 mg
suhi ekstrakt propolisa (titriran na najmanje 13 % zajedničkih flavonoida, u obliku galangina) 100 mg / 200 mg
* PU: preporučeni unos

Uporaba: 

1. Pomoć: U stanjima kada naše tijelo ima povećane potrebe za hranjivim tvarima (npr. zimi) koje imaju ulogu u djelovanju imunološkog sustava, uzmite 2 vrećice dnevno. Preporučeno vrijeme uzimanja je do 7 dana. 

2. Obrana: U razdoblju povećanih fizičkih ili psihičkih opterećenja, preporučuje se uzimati 1 vrećicu dnevno do 14 dana. Cink i vitamin C doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava, a vitamin C doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti. Ako je potrebno, nakon 14 dana pauze možete ponoviti ciklus uzimanja.

Sadržaj vrećice rastopite izravno u ustima. 

Za uzimanje ovog dodatka prehrani nije vam potrebna voda.

Napomena: Primjereno za odrasle i djecu od 14 godina nadalje. Dodatak prehrani nije primjeren za osobe koje su u prošlosti već imale alergije ili alergijske reakcije na sastojke dodatka prehrani. Nije primjereno za osobe koje su osjetljive na bilo koji sastojak dodatka prehrani ili na pčele, proizvode od pčela ili određene biljke, kao što su ambrozija, krizanteme, neven ili tratinčice. Ne preporučuje se uzimati kod progresivnih sistemskih bolesti (TBC, leukemija), autoimunih bolesti, HIV-a, trudnicama i dojiljama.

Veličina: 14 vrećica

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
14
Pakiranje
Vrećica
Pogodno za
Djeca
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Ehinacea (Ehinacea purpurea)
Sadrži vitamine
Vitamin C
Sadrži minerale i mikroelemente
Cink
Sadrži ostalo
Propolis
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Ta produčja su onkologija, kardiologija i hematologija, ginekologija, neurologija, infektivne bolesti, zaštita muškog zdravlja, oftalmologija te dijagnostičke obrade.

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu

rođendan

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja