Bioandina Premium Mix Prah mace

Bioandina Premium Mix Prah mace

Prirodna alternativna metoda kod menopauze, iscrpljenosti organizma – općenitu hormonalnu ravnotežu

N
119,00 kn

Kupnjom ovog proizvoda možete sakupiti do 11 bod bodova. Vaša košarica će iznositi 11 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon od 2,20 kn.


Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Bio premium mix praha žute, crvene i crne želatinizirane (aktivirane) Mace kombinacija je sve tri vrste peruanske mace, pakirana u 30 praktičnih vrećica od 5g što je ujedno i preporučena dnevna doza. Kod Bioandina želatinizirane Mace aktivirani su sekundarni metaboliti (macamidi i macaeni) koji su jedinstveni za biljku Macu i odgovorni za većinu njezinih adaptogenih aktivnosti. 4 puta je koncentriranija od praha sirove Mace. Nema veze sa životinjskom želatinom, pogodno za vegetarijance i vegane.

Uporaba: Uzmite jednu (5g) vrećicu na dan s vodom, sokom, shoothiem, jogurtom… Preporučuje se poslije prvog obroka u danu ili kasnije u danu ako ćete imati veće fizičke ili mentalne napore te osjećate potrebu za dodatnom energijom. 

Veličina: 30 vrećica x 5g 

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
30
Oblik - oralni preparati
Prašak
Sadrži biljke
Maca (Lepidium meyenii)
Sadrži vitamine
Vitamin B1 - tiamin
Vitamin B2 - riboflavin
Vitamin B3 - niacin
Vitamin B6 - piridoksin
Vitamin B12 - kobalamin
Vitamin C
Vitamin E
Pogodno za vegetarijance
Da
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!

Brend Bioandina nastao je slučajno, nakon što smo zbog poslovnih obaveza morali preseliti u Južnu Ameriku.

Primorani prilagođavati se novim autohtonim namirnicama na vlastitom primjeru i svojoj koži najbolje smo osjetili moć ekološki uzgojene hrane u Andama. Super hrane koja naspram surove klime uspijeva rasti na preko 3500m nadmorske visine. Velika nadmorska visina je  100% garancija ekološkog uzgoja. Najviše nas je zadivila čudesna adaptogena biljka Maca koja na surovoj klimi uspijeva rasti u peruanskim Andama u regiji Junin na visini od 3900m.

Nema recenzija
Proizvod dodan na listu favorita
Proizvod je dodan za usporedbu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja