Radovan Petrović Med s dodatkom propolisa Api dodatak
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Radovan Petrović Med s dodatkom propolisa Api dodatak

Api dodatak – dodatak prehrani po sastavu i djelovanju kombinacija je prirodne vitaminske baze i visoke koncentracije ekstrahiranog propolisa.

C003592
26,83 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Api dodatak – dodatak prehrani po sastavu i djelovanju je kombinacija prirodne vitaminske baze i visoke koncentracije ekstrahiranog propolisa. Cvjetni prah sadrži veliku količinu aminokiselina, bjelančevina, različite vitamine minerale, enzime i ugljikohidrate te tako potiče obnovu organizma i jača njegovu sposobnost samoobrane. Propolis djeluje kao prirodni antibiotik. Svi se sastojci vežu i apsorbiraju prirodnim putem pa djeluju izravno i s ubrzanom učinkovitošću.

Sastojci u 100g:

Cvjetni med 76,19g

Cvjetni prah 19,05g

Tinktura propolisa 4,76g

Namjena: Za povećanje vitalnosti organizma. Prije upotrebe kod djece preporučamo savjetovanje s proizvođačem ili ljekarnikom. Medna mješavina ima izvrsno djelovanje kod dječjih uro-infekcija (1-6 godina starosti) i kao profilaksa kroničnih upala svih vrsta, a primjenom uz klasičnu terapiju poboljšava njenu učinkovitost. Preporuča se poslije dugotrajnih oboljenja, operativnih zahvata, velike iscrpljenosti ili loše krvne slike uslijed teških terapija jer iznimno pomaže bržem oporavku. Med s dodatkom propolisa i Med sa dodatkom propolisa 2 mogu se kod odraslih osoba koristiti istovremeno s Tinkturom od propolisa i Uro tinkturom, ovisno o vrsti zdravstvenih problema. Važno je naglasiti da obje navedene medne mješavine štite probavni trakt od mogućih oštećenja uzrokovanih dugotrajnim uzimanjem vrlo jakih lijekova. Mješavine se za optimalan rezultat moraju koristiti 4-6 mjeseci, a kod zahtjevnijih stanja organizma i do 2 godine.

Uporaba:
Djeca od 1 do 2 god: 2 puta dnevno po 1 malu kavenu žličicu.

Djeca od 2 do 16 god: 2 puta dnevno po 1 čajnu žličicu.

Odrasli: 2 do 3 puta dnevno po 1 čajnu žličicu. Uzimati poslije jela.

Napomena:
Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod kod pjece primjenjivati isključivo na žličicu, tj. ne otapati u napitku. prije upotrebe dobro promiješati. Raznolika i uravnotežena prehrana i zdravi način života od izuzetne su važnosti za očuvanje zdravlja. Osobe alergične na pčelinje proizvode ne smiju koristiti proizvod.

Veličina: 450 g

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
450
Jedinica mjere
gram
Oblik - oralni preparati
Med
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu