Vallorem Mumyo Tian Shan tablete

Vallorem Mumyo Tian Shan tablete

Najsloženije prirodno ljekovito sredstvo i biostimulator.

C039646
21,10 €
(0.35166666666667€ za 1 TBL) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Najsloženije prirodno ljekovito sredstvo i biostimulator.

Bez glutena i laktoze, vegan proizvod.

Kirgistan je domovina najkvalitetnijeg Mumyja na svijetu i on je ondje proglašen nacionalnim blagom. U procesu pročišćavanja sirovog Mumyja koriste se najinovativnije patentirane tehnike i postupci pri čemu se strogo poštuju svi standardi EFSA-e odnosno Europske agencije za sigurnost hrane.

U pećinama visokog gorja u središnjoj Aziji nalazimo Mumyo kao nakupine tamno smeđe ili crne smole. Mumyo predstavlja najsloženiji kompleks prirodnih biološki aktivnih tvari kao što su aminokiseline, vitamini, minerali te cijeli niz mikro i makro elemenata u obliku koji je iznimno lako dostupan tjelesnim stanicama za apsorpciju. Mumyo sadrži prirodne steroide, fospolipide, eterična ulja i mnoge druge tijelu potrebne tvari.

Glavni aktivni sastojak Mumyja predstavlja jedinstveni lipoprotein dibenzo-α-piron kromoprotein (DCP) koji igra ogromnu ulogu u očuvanju zdravlja na razini tjelesne stanice.

Mumyo kao panacea i privilegij careva: Mumyo je tisućljećima poznat starima narodima koji su ga koristili kao pomoć kod raznih bolesti i poremećaja. Pripada skupini tzv. adaptogena odnosno posebnih tvari i biljaka koje pomažu organizmu da se bolje prilagodi na povećane zahtjeve kao što su prekomjeran fizički i psihički stres, negativni utjecaji zagađenja okoliša itd.

Mumyo su kroz povijest proučavali mnogi čuveni liječnici i znanstvenici poput Hipokrata, Galena, Aristotela i Paracelzusa, a Avicenna je napisao: „Mumyo izoštrava svijest, jača želudac i olakšava disanje, to je najsavršeniji lijek!“

Tisuće znanstvenih te kliničkih studija i istraživanja dokazale su da Mumyo pomaže kod preko 450 različitih bolesti. Zbog toga i zbog vrlo ograničene količine, u Sovjetskom Savezu Mumyo je bio proglašen strateškim materijalom koji je za uporabu bio dostupan samo tzv. elitama – političarima, vrhunskim sportašima, astronautima, pilotima itd.

Koja je namjena Mumyja?

Mumyo predstavlja odličan stimulator imunog sustava te pomaže organizmu u obrani od raznih infekcija. Ubrzava regeneraciju i zarastanje mnogih vrsta tkiva, prije svega koštanog, mišićnog i vezivnog. Isto tako pomaže kod oštečenja živčanih stanica kao i srčanog mišića. Izuzetno je snažan antioksidant koji sprečava stvaranje štetnih slobodnih radikala te time dugoročno štiti tijelo od opasnih oksidativnih oštećenja stanica. Nadalje, potiče pozitivne procese u krvi i pomaže jetri pri eliminaciji toksina iz tijela. Uravnotežuje hormonalni sustav i djeluje protuupalno, osobito kod problema sa zglobovima. Primjenom Mumyja dolazi do blagog pada sposobnosti krvi za zgrušavanjem pa tako on pomaže u liječenju problema sa venama. Kod umora i depresije vraća snagu i dobro raspoloženje. Djeluje antiseptički i baktericidno. Zbog njegovog anaboličkog djelovanja Mumyo je popularan među sportašima koji su izloženi prolongiranom fizičkom i psihičkom naporu.

U sustavu tradicionalne indijske medicine Ayurvedi, Mumyo se koristi kao najsnažnije prirodno ljekovito sredstvo i najjači je od deset postojećih rasajana odnosno super revitalizatora organizma.

Kemijski sastav Mumyja: Mumyo sadrži skoro nevjerojatno uravnotežen kompleks prirodnih aktivnih tvari. Njegova ispitivanja pokazuju prisutnost više od stotinjak kemijskih elemenata i grupa biološki aktivnih supstanci. U sastav Mumyja ulaze: 32 minerala, vitamini A, B1, B6, B12, C, D, E i P, proteini, aminokiseline, masne kiseline, hipurna kiselina, elaginska kiselina, humična i fulvična kiselina, prirodni steroidi, steroli, kumarini (benzopireni), eterična ulja, neutralne i kisele smole, vosak, benzoati, terpenoidi, saponini, alkaloidi, fosfolipi itd. 

Sastojci: Mumyo Tian Shan pročišćeni 

Uporaba: 2 kapsule dnevno 

Veličina: 60 tableta 

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
60
Oblik - oralni preparati
Tablete
Posebni atributi
Bez glutena
Bez laktoze
Pogodno za vegetarijance
Da
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Preporučena dnevna doza
2
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu