Tilman Nasafytol kapsule

Tilman Nasafytol kapsule

Dodatak prehrani s kvercetinom, kurkumom i vitaminom D. Sadrži Vitamin D koji doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sustava.

C056081
24,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Dodatak prehrani s kvercetinom, kurkumom i vitaminom D. Sadrži Vitamin D koji doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sustava.

Za imunitet.

Sadrži vitamin D koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Fitoterapija je široko rasprostranjena. Biljke su i drevni lijekovi i vrlo suvremeni izvori zdravlja.

Osim svojih poznatih učinaka, biljke nude ogromnu prednost nježnijeg djelovanja s minimalnim negativnim učincima. Biljni pripravci mogu se nalaziti u različitim oblicima. Standardizirani ekstrakti se dobivaju koncentriranjem macerata pripremljenog iz biljke ili njezinih ljekovitih dijelova. Time je moguće izdvojiti većinu korisnih komponenti i uvijek kontrolirati sadržaj aktivnih sastojaka. Ova metoda omogućuje da se osigura uvijek ista kvaliteta proizvoda.

Curcuma longa, poznata i kao indijski šafran, u mnogim kuhinjama svijeta, osobito u Aziji i na Bliskom istoku, koristi se kao začin, samostalno ili u začinskim mješavinama. Specifična je po tome što se dodaje i u slatka i u slana jela. U tradicionalnoj kineskoj i indijskoj medicini kurkuma zauzima posebno mjesto te se koristi u ljekovitim pripravcima. Korijen biljke sadrži aktivne tvari kurkuminoide, od kojih je najzastupljeniji kurkumin. Kurkuminu se pripisuje protuupalni, antialergijski i antiseptički učinak.

Kvercetin iz ekstrakta japanskog bagrema (Sophora Japonica) spada u skupinu spojeva naziva flavonoidi. Nalazi se u sastavu različitih biljaka i hrane, poput crvenog vina, luka, zelenog čaja, jabuka, bobičastog voća, ginkga, gospine trave, bazge i sl. Kvercetin karakteriziraju antioksidativni i protuupalni učinak, što može pridonijeti smanjenju upale. Kurkuma, odnosno kurkumin i kvercetin su predmet velikog interesa istraživača.

Sastav: emulgator: polisorbat 80,  goveđa želatina (ovojnica kapsule), tvar za zadržavanje vlage: glicerin, kvercetin, suhi ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa) standardiziran na kurkumin, pročišćena voda, regulator kiselosti: limunska kiselina, bojila: žuti željezov oksid i bakrov kompleks klorofila, kolekalciferol.

Sastojci u maksimalnoj preporučenoj dnevnoj dozi (= 4 kapsule) % PU

- Ekstrakt japanske sofore

- Od čega 95 % čisti kvercetin 273,68 mg

260 mg **

- Ekstrakt rizoma kurkume

-Od čega 90% kurkumin  186,68 mg

168 mg **

- Vitamin D 9 µg 180

Uporaba: Dnevno popiti 2 - 4 kapsule s velikom čašom vode.

Napomene: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. 

Upozorenje: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se dojiljama. Ne koristiti za vrijeme trudnoće.

Veličina: 45 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
45
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Sadrži biljke
Japanska sofora (Styphnolobium japonicum)
Kurkuma (Curcuma zedoaria)
Sadrži vitamine
Vitamin D
Sadrži ostalo
Kvercetin
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Upozorenje
Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu