SimBex Active Comfort pelene gaćice Large

SimBex Active Comfort pelene gaćice Large

L (odgovara opsegu kukova 100-140 cm)

C053336
19,52 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Visokoupijajuće diskretne pelene gaćice za inkontinenciju. Izgledaju i koriste se poput normalnog donjeg rublja.

• Hidrofobna zaštita na rubovima i dobro prianjanje uz tijelo, osiguravaju gotovo 100% zaštitu od istjecanja.

• Indikator vlažnosti je s vanjske strane pomagala i pokazuje koliki je dio kapaciteta upijanja pelene iskorišten.

• Visoki broj elastičnih niti lycre omogućava čvršće prianjanje pomagala uz tijelo te na taj način olakšava život i aktivnost korisnika.

Proizvod je dermatološki testiran, neutralan za kožu, te nosi najmanji rizik mogućnosti uzrokovanja alergija, ekcema ili iritacije kože.

Air Plus

Super mekani i potpuno prozračni tekstilni sloj pozadine korisniku osiguravaju zajamčenu diskretnost, bešumnost, udobnost nošenja i zdravu kožu.

Top Dry

Jedinstveni sustav omogućava bržu apsorciju (upijanje) i pruža suši gornji sloj pomagala. Smanjuje se rizik od istjecanja tekućine iz pomagala i ne nadražuje se koža korisnika. Koristi se isključivo celuloza sa dugim vlaknima koja brzo i efikasno raspoređuje tekućinu unutar upijajuće jezgre. SAP (superabsorber) Visoka moć upijanja pohranjuje tekućinu unutar pomagala, što dalje od kože samog korisnika. Učinkoviti izljevni štitnici korisniku omogućavaju udobnost i sigurno nošenje pomagala. Smanjen je rizik od istjecanja tekućine iz pomagala. Indikator vlažnosti s oznakom iskorištenosti pomagala Osoblju njege daje bolji uvid u iskorištenost pomagala. Veličine su označene različitim bojama za jednostavnije prepoznavanje pomagala. Sustav za neutralizaciju mirisa Koristimo apsorber kojim se neutralizira širenje neugodnih mirisa.

SAP (superabsorber)

Visoka moć upijanja pohranjuje tekućinu unutar pomagala, što dalje od kože samog korisnika. Učinkoviti izljevni štitnici korisniku omogućavaju udobnost i sigurno nošenje pomagala. Smanjen je rizik od istjecanja tekućine iz pomagala.

L (odgovara opsegu kukova 100-140 cm)

Veličina: 16 pelena

Registracija
Sanitet
Količina
16
Mjesto primjene
Intimno područje
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Trudnice
Sanitet
Pelene

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu