• %
Gynofit Gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom

Gynofit Gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom

Gynofit gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom koristi se za sprječavanje i liječenje baterijske vaginoze.
C032354
15,92 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 19,90 € -20%

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Gynofit gel  je medicinski proizvod na bazi mliječne kiseline, razvijen u suradnji s ginekolozima. Pripremljen je u aplikator za jednokratno korištenje koji je prikladan za jednostavnu i čistu primjenu u rodnicu. 

Gynofit  gel je namijenjen za sprječavanje i kratkotrajno liječenje (obično 6-12 dana) bakterijske vaginoze i infekcije rodnice gljivicama iz roda kvasnica.Primjenjuje se i za liječenje bakterijske vaginoze u kombinaciji s antibioticima. Normalizira floru rodnice i regulira pH rodnice. GYNOFIT® gel se koristi za brzo ublažavanje svrbeža, osjećaja pečenja i neugodnog mirisa rodnice.

Kada ne bi trebali koristiti Gynofit gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom:

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka proizvoda. Ukoliko se tijekom primjene razvije reakcija preosjetljivosti, odmah prestati s primjenom gela.

Trudnoća i dojenje:

Nema dostupnih podataka o primjeni tijekom trudnoće i dojenja. 

Štetni događaji:

Sudeći prema sastavu i pod uvjetom da se pravilno primjenjuje prema preporuci proizvođača, primjenom Gynofit gela za rodnicu s laktatnom kiselinom, nije vjerojatna pojava štetnih događaja osim početnog ali reverzibilnog osjećaja pečenja i/ili svrbeža. U predisponiranih osoba (žena), posebno ako je sluznica rodnice već oštećena, primjerice zbog neodgovarajuće njege, higijene ili zbog primjene lokalnih kontraceptiva, u pojedinačnim slučajevima gel također može uzrokovati nadraženost sluznice. U tom slučaju,  prekinite primjenu GYNOFIT® gela za rodnicu s laktatnom kiselinom; suzdržite se također od kasnijeg nastavka primjene.

Upozorenja: Ako se unatoč pravilnoj primjeni simptomi nisu ublažili, molimo obratite se svom liječniku ili ljekarniku nakon najkasnije 12 dana neprekinute primjene. 

Proizvođač: Tentan AG, Švicarska 

Veličina: 6 aplikatora

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
6
Jedinica mjere
komad
Oblik
Gel
Mjesto primjene
Intimno područje
Zemlja porijekla
Švicarska

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu