Femigel gel

Femigel gel

Femigel® je vaginalni gel za prevenciju i pomoć u liječenju vaginalnih upala.
C047342
10,88 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Femigel® sadrži optimalnu koncentraciju ulja čajevca (Melaluca Alternifolia) koje ima snažna antiseptička, antimikrobna (protubakterijsko, protuvirusno i protugljivično) i imunostimulativna svojstva.

  • Femigel® ne ostavlja mrlje na rublju, bez mirisa je, nemastan i ne nadražuje
  • Femigel® se jednostavno koristi pomoću jednokratnih vaginalnih aplikatora.

  

Femigel® je namijenjen ženama svih dobi za zaštitu od nepoželjnih mikroorganizama i za obnavljanje i očuvanje normalne vaginalne flore i vlažnosti.

 

Uporaba: 

Femigel® se može aplicirati odmah po pojavi osjećaja pečenja, svrbeža i iscjetka iz rodnice.

 

Kod blago izraženih simptoma koristite 1 aplikator svaki treći dan. U težim će slučajevima možda biti potrebna češća primjena aplikatora (isprva svaki dan, a onda svaki drugi ili treći dan) tijekom kraćeg ili duljeg vremena, odnosno sve do nestanka simptoma. Ako ste koji dan propustili upotrijebiti preparat, nastavite sljedećeg ili kad vam to odgovara.

 

Maksimalna učestalost korištenja preparata ograničena je na dva puta dnevno (ujutro i navečer).

 

U slučajevima gdje treba primijeniti drugo antimikrobno sredstvo, Femigel® se koristi kao suplement za održavanje normalne vaginalne flore i profilaksu od recidiva.

 

Nakon uspješno okončana tretmana preporučuje se korištenje Femigela® s vremena na vrijeme, jedan aplikator po potrebi (nakon kupanja u bazenima, saune, nakon promjene partnera, za vrijeme i nakon liječenja antibioticima, na putovanju, moru i slično) za redovno održavanje higijene i zdrave vaginalne flore.

 

Veličina: 5 aplikatora po 5 ml

Registracija
Kozmetika
Oblik
Gel
Mjesto primjene
Intimno područje

Ostali proizvodaci

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu

rođendan

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja