Nutripharm Candigynol vagitorij

Nutripharm Candigynol vagitoriji

NUTRIPHARM® CANDIGYNOL® VAGITORIJI su medicinski proizvod za pomoć pri liječenju i prevenciji vaginalnih infekcija uzrokovanih bakterijama (kao što je vulvovaginitis) ili gljivicama (kao što je kandidijaza).

C043599
82,95 kn

Kupnjom ovog proizvoda možete sakupiti do 8 bod bodova. Vaša košarica će iznositi 8 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon od 1,60 kn.


Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

NUTRIPHARM® CANDIGYNOL® VAGITORIJI su medicinski proizvod za pomoć pri liječenju i prevenciji vaginalnih infekcija uzrokovanih bakterijama (kao što je vulvovaginitis) ili gljivicama (kao što je kandidijaza). Namijenjeni su za ublažavanje osjećaja pečenja, svrbeža i crvenila. Također su korisni za prevenciju kod osoba s učestalim infekcijama.

SASTAV: CANDIResolve™ (biljni kompleks koji sadrži polisaharide aloje, eterično ulje kadulje, čajevca i ekstrakt sjemenki grejpa), laktatna kiselina, smjesa triglicerida.

Uporaba: Liječenje: 1 vagitorij dnevno, navečer prije spavanja u ležećem položaju, najmanje tijekom 10 dana uzastopce.
Prevencija: periodički, 1 vagitorij dnevno, navečer prije spavanja u ležećem položaju, najmanje tijekom 10 dana uzastopce.

NAČIN PRIMJENE:
1. Otvorite pakiranje i operite ruke prije upotrebe.
2. Pažljivo operite genitalno područje blagim sapunom i izvadite iz blistera jedan vagitorij.
3. Nježno umetnite vagitorij što dublje u rodnicu kako bi se spriječilo istjecanje sadržaja, po mogućnosti navečer prije spavanja.

NAČIN ČUVANJA: Pakiranje čuvati dobro zatvoreno, na suhom mjestu, zaštićeno od svjetla i izvora topline (T <30°C). Ne koristiti proizvod ukoliko pakiranje nije cjelovito.
Ne koristiti nakon isteka roka valjanosti. Rok valjanosti odnosi se na originalno zatvoren i pravilno čuvan proizvod.

UPOZORENJA: Neujednačena boja vagitorija posljedica je prisutnosti biljnog ekstrakta i karakteristična je za proizvod. Proizvod je za vaginalnu primjenu. Ne gutati. Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti i nepodnošljivosti na bilo koji sastojak proizvoda. Čuvati izvan dohvata djece. Ne koristiti u slučaju oštećene sluznice. Za primjenu u trudnoći i u slučaju istovremene primjene farmakološke
terapije, posavjetujte se sa svojim liječnikom ili ginekologom.
Proizvod nije namijenjen za primjenu u djece.

NUSPOJAVE: Nema poznatih ili očekivanih neželjenih učinaka povezanih s korištenjem proizvoda. Testiranje proizvoda do danas nije pokazalo učinak senzibilizacije ni druge neželjene učinke. U slučaju pojave dugotrajne iritacije posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom.

Veličina: 10 vagitorija od 2 g

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
20
Oblik
Vagitorij
Mjesto primjene
Intimno područje
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Grejp (Citrus x paradisi)
Kadulja (Salvia officinalis)
Čajevac (Melaleuca alternifolia)
Sadrži ostalo
Mliječna kiselina
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Doziranje
1x1
Preporučena dnevna doza
1
Nema recenzija

Kupci koji su kupili ovaj proizvod također su kupili:

Proizvod dodan na listu favorita
Proizvod je dodan za usporedbu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja