Marbo Aktivator za novi rast kose

Marbo Aktivator za novi rast kose

Napravljen je prema 100% prirodnoj formuli koja aktivira rast nove kose na prorijeđenim i ogoljelim regijama. 

C033569
69,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 6 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 6 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Napravljen je prema 100% prirodnoj formuli koja aktivira rast nove kose na prorijeđenim i ogoljelim regijama. Učinkovit je kod svih vrsta ispadanja kose (alopecia) – od najblažih, pa sve do alopecie totalis (potpuni gubitak kose i dlaka po licu i tijelu). Redovitom primjenom vrlo brzo progušćuje prorijeđeno vlasište i potiče rast nove kose na ogoljelim regijama, a postojeća kosa postaje čvršća i zdravija.
Desetogodišnjim dermatološkim iskustvom i praćenjem rezultata kod korisnika (djece i odraslih), potvrđeno je da je Aktivator MARBO jedan od najuspješnijih prirodnih preparata u svijetu protiv alopecie areate (ispadanja kose na pečate). Njegovo djelovanje pojačano je uz MARBO Šampon.

Uporaba:
Promućkati prije upotrebe. Blago utrljati u prorijeđene ili ogoljele regije, 1-2 puta dnevno, ne dulje od 5 min. Ne ispirati, a kosu prati MARBO Šamponom 03 prema potrebi. Ponavljati svakodnevno, sve dok se tretirana mjesta ne popune kosom. Nanošenje Aktivatora ne masti kosu, već dapače, njegovom uporabom kosa i vizualno djeluje gušće i čvršće.

Veličina: 180 ml

Registracija
Kozmetika
Oblik
Tekucina
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Problemi kose i vlasišta
Ispadanje kose

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu