Revalid Men Hair Loss Energizing šampon
Revalid Men Hair Loss Energizing šampon
Revalid Men Hair Loss Energizing šampon
Revalid Men Hair Loss Energizing šampon
40

Preporučuju dermatolozi

Revalid Men Hair Loss Energizing šampon

Revalid Energizing Shampoo šampon sadrži novi aktivni sastojak SantEnergy, ekstrakt biljke Yerba Santa u kombinaciji s aktivnim sastojkom Redensyl® koji oživljava folikul vlasi i matične stanice.

C056203
16,99 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Revalid Energizing Shampoo šampon sadrži novi aktivni sastojak SantEnergy™, ekstrakt biljke Yerba Santa u kombinaciji s aktivnim sastojkom Redensyl® koji oživljava folikul vlasi i matične stanice. Aktivni sastojci stimuliraju i jačaju folikule vlasi, štite ih od oksidativnog stresa, osnažuju kosu i potiču rast kose. Obogaćena formula s ekstraktom cvijeta pelina iz švicarskih Alpa nježno čisti i hidratizira suho vlasište i kosu te jača strukturu kose.

Redensyl

Redensyl® je aktivni sastojak koji se sastoji od dvije patentirane molekule dobivene iz stabla ariša i lišća zelenog čaja. Oživljava folikule vlasi i stimulira rast kose, istovremeno smanjujući gubitak kose. Redensyl® je formuliran s patentiranim molekulama sa znanstveno dokazanim učinkom.

Santenergy

Ekstrat iz biljke Yerba Santa SantEnergy™ je ekstrakt dobiven iz biljke Yerba Santa. Lišće ove biljke tradicionalno se koristilo zbog njezine dobrobiti za zdravlje i antioksidativne moći. SantEnergy™ ima dva načina djelovanja koji se dobro nadopunjuju: ima energizirajući učinak sličan onom kofeina i snažan je antioksidans. Optimalno štiti kosu od unutarnjih i vanjskih oštećenja, odgađa prerano starenje folikula vlasi, povećava rast i gustoću kose.

Santenergy

Energizira folikule vlasi stimulirajućim učinkom koji je usporediv s učinkom čistog kofeina. Štiti folikule vlasi od oksidativnog stresa i oštećenja DNK. Odgađa starenje folikula vlasi te povećava rast i gustoću kose.

Uporaba: Šampon razmutite u dlanovima u laganu pjenu s malo vode. Nježno nanesite na mokru kosu i umasirajte u vlasište. Temeljito isperite. Ponovite ako je potrebno

Veličina: 200 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Šampon
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Pogodno za
Muškarce
Zemlja porijekla
Švicarska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kose i vlasišta
Ispadanje kose
40

Preporučuju dermatolozi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu