Jantarna ogrlica
Jantarna ogrlica
Jantarna ogrlica
Jantarna ogrlica

Jantarna ogrlica

Jantarna ogrlica ručno je rađena u Litvi gdje su pri njenoj izradi imali prvenstveno na umu sigurnost Vašeg djeteta. Mogu je nositi sva djeca već od drugog mjeseca starosti uz nadzor roditelja.

C010258
13,72 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Jantarna ogrlica ručno je rađena u Litvi gdje su pri njenoj izradi imali prvenstveno na umu sigurnost Vašeg djeteta. Mogu je nositi sva djeca već od drugog mjeseca starosti uz nadzor roditelja. Jantarna ogrlica dolazi u različitim oblicima I bojama (od najsvjetlije žućkaste do gotovo potpuno tamne). Mogu je nositi djeca i odrasli.

Za razliku od gelova za desni ili sirupa za ublažavanje boli jantarna ogrlica je manje nametljivo sredstvo za umirivanje Vašeg djeteta koje ima simptome povezane s nicanjem zubi kao što su nedostatak apetita, želučani problemi, bolovi u uhu, temperatura i prehlada.

Ako se nosi oko vrata i u dodiru s golom kožom, djetetova tjelesna temperatura već od 36,6°C potiče povoljno djelovanje jantara.

Uporaba:
prije stavljanja ogrlice na Vaše dijete, isperite je mlakom vodom 2 minute i pustite da se osuši na zraku (ne povlačiti ogrlicu brišući ručnikom ili krpom jer postoji mogućnost istezanja konca i stvaranja većeg razmaka među kuglicama jantara)
ne koristiti gruba kemijska sredstva na ogrlici (alkohol, aceton, medicinski benzin)
pazite da Vaše dijete ne žvače ogrlicu jer ogrlica funkcionira u dodiru s kožom i stoga ju je dovoljno nositi oko vrata
treba se koristiti pod nadzorom odraslih osoba kako uslijed kidanja ne bi došlo do gušenja djeteta

Ostali proizvodaci

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu

rođendan

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja