Natural Wealth Kartica vjernosti - Kartica 4+

Natural Wealth Kartica vjernosti - Kartica 4+

Nakon kupnje 4 Natural Wealth proizvoda u 4 mjeseca pruža vam se mogućnost odabira jednog od poznatih Natural Wealth preparata GRATIS. 

P
0,00 kn

Za ovaj proizvod nema nagradnih bodova.


Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Nakon kupnje 4 Natural Wealth proizvoda u 4 mjeseca pruža vam se mogućnost odabira jednog od 4 poznata Natural Wealth preparata GRATIS:
 

• ABC Plus ™ Direkt , 20 vrećica
• Imuno C-1000 s bioflavonoidima , 20 šumećih tableta
• B kompleks direktna energija , 20 vrećica
• Magnezij 375 mg + B1 + B6 + C,20 šumećih tableta
• Ginko forte


Uz Natural Wealth proizvode zaštitite zdravlje svoje obitelji, a uz Karticu 4+ odaberite kao poklon proizvod koji najviše odgovara Vašim potrebama.    

Od kupovine 1. do kupovine 4. proizvoda ne smije proći više od 4 mjeseca. Svih 4 proizvoda mora biti kupljeno u Ljekarni Coner ili putem www.mojaljekarna.hr. Kao gratis proizvod izabirete jedan od ponuđenih.

Karticu možete zatražiti samo prilikom kupovine Natural Wealth proizvoda.

Proizvodi Natural Wealth postali su dio kulture življenja i svakodnevne prehrane velikog broja zadovoljnih potrošača, a više od 70 proizvoda različitih formulacija i veličina pakovanja zadovoljit će specifične potrebe od dječje dobi pa do zlatnih godina. 
Natural Wealth uvijek je bio sinonim za kvalitetu i sigurnost proizvoda, a najnovije priznanje i tradicija duga više od 35 godina dodatna je garancija da s odabirom ovih proizvoda nećete pogriješiti!  

Nema recenzija

Kupci koji su kupili ovaj proizvod također su kupili:

Proizvod dodan na listu favorita
Proizvod je dodan za usporedbu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja