• Novi proizvod
VitaYummy Omega 3 (Limun) gumeni medvjedići

VitaYummy Omega 3 (Limun) gumeni medvjedići

Veganska Omega 3 koja ne dolazi iz ribe, nego iz ulja mikroalgi te lanenog ulja. Pridonosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi te održavanju normalne funkcije mozga i vida.

C059280
21,99 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:

Najprodavaniji

 

Veganska Omega 3 koja ne dolazi iz ribe, nego iz ulja mikroalgi te lanenog ulja. Pridonosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi te održavanju normalne funkcije mozga i vida.

VitaYummy Omega 3 je veganski jer dolazi iz ulja mikroalgi i lanenog ulja.

VitaYummy Omega 3 sadrži:

DHA koja doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i vida (blagotvorni učinak postiže se s dnevnim unosom od 250 mg DHA).

ALA koja doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi (blagotvorni učinak postiže se s dnevnim unosom od 2 g ALA) .

Osim što je veganski, VitaYummy Omega 3 ne sadrži umjetne arome, boje i zaslađivače.

Sjajan okus dolazi iz limuna, a prekrasna prirodna boja dolazi iz mrkve i bundeve. VitaYummy Omega 3 sadrži zaslađivače prirodnog podrijetla.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=2 gumena medvjedića): %PU*

ulje mikroalge 375 mg

prirodno sadrži:

- omega 3 masne kiseline 150 mg

- DHA (dokosaheksaenska kiselina) 150 mg

laneno ulje 160 mg

prirodno sadrži:

- ALA (alfa linolenska kiselina) 80 mg

*PU= preporučeni dnevni unos

Sastav: glukozni sirup, šećer, ulje od mikroalge Schizochytrium sp. bogato DHA-om i EPA-om, tvar za želiranje: pektin, ulje sjemenki lana (Linum usitatissimum), kiselina: limunska kiselina, koncentrat mrkve i bundeve, ulje citronele, antioksidans: askorbinska kiselina, biljna ulja: kokosovo ulje i repičino ulje, tvar za poliranje: karnauba vosak.

Uporaba: Odrasli - jednom dnevno sažvakati do tri gumena medvjedića.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenje: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Veličina: 60 komada (gumeni medvjedići) 

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
60
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Bomboni
Pogodno za
Odrasli
Sadrži biljke
Lan (Linum usitatissimum)
Sadrži masne kiseline
ALA - alfalinolenska
DHA - dokozaheksaenska
Omega-3 masne kiseline
Posebni atributi
Bez boja
Bez umjetnih okusa
Bez zaslađivača
Vegansko
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Upozorenje
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom.
Zemlja porijekla
Danska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Preporučena dnevna doza
2

VitaYummy je danska tvrtka specijalizirana za razvijanje vitamina i dodataka prehrani. Imamo veliko iskustvo u dodacima prehrani i nutrinicionističkim namirnicama koje su ukusne. VitaYummy želi biti relevantan i pratimo trendove kako bismo intervenirali tamo gdje mislimo da možemo napraviti razliku. Zato razvijamo nove proizvode kad otkrijemo probleme koje možemo pomoći riješiti. Zabavni smo jer smo poput gumenih bombona u obliku medvjedića, ali vrlo ozbiljni kad je u pitanju njihov sastav, nikada ne kompromitiramo, sve što radimo je s poštovanjem prema najnovijim spoznajama u našem području ekspertize.

Mi smo beauty brand i abeceda vitamina koja je namijenjena cijeloj obitelji. Dnevni izvor vitamina koji nikada ne zaboravljate jer je njihov okus pokretačka snaga. Bordo svemir veganskih dodataka prehrani i vitamina. I tirkizna, koja predstavlja novi standard za kategoriju kolagena. Šareni svijet koji se ističe iz gomile. Ne samo zbog okusa gumenih bombona, čistog sadržaja i visoke kvalitete, već i zbog onoga što radimo.

Samo najbolji sastojci su dovoljno dobri za vas i vašu obitelj. Zato VitaYummy ne sadrži umjetne boje, okuse i zaslađivače.

Vjerujemo da bi dodatci prehrani trebali biti lagani i ukusni. Kvaliteta mora biti vrhunska, kako u pogledu sastava, tako i u pogledu okusa. Pažljivo smo razvili vitaminske komplekse koji odgovaraju vašim potrebama. To se odnosi na zdravlje i rast djece, zdravlje odraslih i posebna područja, poput kose i noktiju. Svaki proizvod VitaYummy-a jedinstvena je kombinacija vitamina i minerala, stvorena kako bi vam pružila najbolje rezultate za vaše zdravlje i zdravlje vaših najmilijih.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu