Namman Muay Active krema

Namman Muay Active krema

Proizvod je formuliran s prirodnim sastojcima i namijenjen smanjenju boli, poboljšanju pokretljivosti zglobova i podržavanju zdravog, aktivnog načina života. 

C041538
15,61 €
(156.1€ za 1 KG) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Namman Muay 2.0 linija proizvoda za sportsku njegu je dizajnirana za poboljšanje performansi i promicanje cjelokupnog zdravlja i dobrobiti. Proizvodi su formulirani s prirodnim sastojcima i namijenjeni su smanjenju boli, poboljšanju pokretljivosti zglobova i podržavanju zdravog, aktivnog načina života. Ove dobrobiti mogu biti osobito privlačne sportašima ili osobama koje se redovito bave tjelesnom aktivnošću.

Aktivni sastojci u kremi:

Mentol:

Mentol se stoljećima koristi kao prirodno, neopioidno sredstvo protiv bolova. Kada se nanese na kožu, proizvodi osjećaj hlađenja koji pomaže ublažiti bol u tkivima ispod. Topikalni proizvodi na bazi mentola često se koriste za privremeno ublažavanje manjeboli s artritisom, bolovima u leđima, bolovima u mišićima i zglobovima i modricama. Njegovaučinkovitost kao lijeka protiv bolova dobro je utvrđena objektivnim istraživanjem i praktičnomupotrebom.

Ulje plodova obične kleke:

Prema brojnim istraživanjima, kleka ali borovica ima snažna svojstva za ublažavanje bolova u mišićima, zglobovima i leđima. Njegova visoka koncentracija kleke pomaže stimulirati cirkulaciju krvi, pružajući olakšanje kod stanja kao što su reumatizam, artritis, giht i grčevi u mišićima. Njegova prirodna, umirujuća svojstva čine ga učinkovitim izborom za one koji traže olakšanje od bolova u mišićima izglobovima.

MSM:

Dimetil sulfon ili MSM je popularna prirodna alternativa lijekovima za poboljšanje simptoma povezanihs artritisom zbog svojih snažnih protuupalnih svojstava. Osim svojih protuupalnih učinaka, MSM ima niz drugih prednosti i poznato je da je vrlo učinkovit u smanjenju upale. Dokazano je da pomaže u smanjenju bolova u zglobovima, oteklina te bolova u mišićima i grčeva povezanih s artritisom. MSM krema također je poznata kao učinkovita u ublažavanju grčeva u nogama i sindroma nemirnih nogu. Općenito, MSM je snažno i prirodno rješenje za one koji traže olakšanje od upala i srodnih stanja.

Kamfor:

Ulje kamfora dobro je poznat sastojak mnogih lijekova za ublažavanje bolova, uključujući topikalne analgetike. Smatra se da su njegovi učinci ublažavanja bolova posljedica njegove sposobnosti interakcije s receptorima na osjetilnim živcima i poticanja cirkulacije. To može pomoći u ublažavanju bolova u mišićima i smanjenju kroničnih bolova u mišićima i zglobovima tijekom vremena. Uz svojstva ublažavanja bolova, ulje kamfora poznato je i po svojim umirujućim učincima, što ga čini popularnim izborom za one koji traže prirodno olakšanje od bolova u mišićima i zglobovima.

Ulje eugenije ( Ulje klinčića):

Eugenol, aktivni sastojak ulja eugenije (također poznatog kao ulje klinčića), poznat je po svojim svojstvima ublažavanja bolova i protuupalnih svojstava. Često se koristi u masaži za smanjenje boli u određenom području. Njegova prirodna, umirujuća svojstva čine ga učinkovitom opcijom za one koji traže ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima. Osim upotrebe u masaži, eugenol se također često koristi u stomatološkim zahvatima zbog svojih učinaka ublažavanja boli. Sve u svemu, ulje eugenije svestrani je prirodni lijek za ublažavanje boli i upala.

Sastav: Aqua, Menthol, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Isopropyl Alcohol, Juniperus Communis Fruit Oil, Camphor,Dimethyl Sulfone, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Triethanolamine, Carbomer, Vanillyl Butyl Ether, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Methyl Salicylate, *Limonene, *Eugenol, *Linalool, *Isoeugenol

Uporaba: Nježno umasirajte proizvod na zahvaćeno područje maksimalno 2 puta dnevno. Nakon upotrebe temeljito operite ruke.

Upozorenja: Samo za vanjsku upotrebu. Čuvati izvan dohvata djece. Ne preporučujese za trudnice ili dojilje. Izbjegavati kontakt s očima i sluznicom. Nemojte nanositi proizvod na oštećenu kožu. U slučaju preosjetljivosti na komponente, proizvod nemojte koristiti. U slučaju nuspojava, odmah prestanite koristiti i posavjetujte se s liječnikom. Nemojte nanositi proizvod na cijelu površinu tijela u jednom nanosu.

Veličina: 100 g

Registracija
Kozmetika
Količina
100
Jedinica mjere
gram
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Tijelo
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Borovica (Juniperus comunis)
Metvica (Mentha piperita)
Sadrži ostalo
MSM Metilsulfonilmetan
Upozorenje
Izbjegavati područje oko očiju.
Ne nanositi na sluznice.
Samo za vanjsku primjenu.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu