Puressentiel Pure Heat gel za mišiće i zglobove

Puressentiel Pure Heat gel za mišiće i zglobove

Gel za mišiće i zglobove s dugotrajanim osjećajem topline. Ublažava bolove u mišićima i zglobovima s trenutnim i dugotrajnim učinkom. 

C057367
14,43 €
(180.375€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Pure heat gel preporučuje se za uporabu u slučajevima ukočenosti i bolne napetosti (bolovi u leđima, kontrakcije, sagibanje...). Idealno za masažu, potiče opuštanje mišića i trenutno opušta velika područja (leđa, ruke, bedra). 

Učinkovitost testirana i potvrđena pod nadzorom dermatologa i fizioterapeuta: 

- Ugodni osjećaj topline koji traje do 2h*  

- Trenutačni osjećaj olakšanja: : ugodan i intenzivan učinak grijanja. Pomaže u smirivanju ukočenosti i napetosti. Preporuča se sportašima, osobama koje pate od bolova u mišićima i zglobovima. 

- Učinkovito opuštanje: Kombinacija masaže i 14 eteričnih ulja s opuštajućim mirisima prirodno je učinkovita za olakšavanje i opuštanje te pruža trenutačni intenzivan osjećaj topline 

- Inovativna formula: 97,6% prirodna formula koja sadrži fito-aromatičnu mješavinu 14 eteričnih ulja i dva biljna ekstrakta - arnike i vražje kandže. 

- Nemasno i neljepljivo 

*Kliničko ispitivanje o učinkovitosti i zadovoljstvu provedeno je na 40 ispitanika nakon perioda korištenja od 14 i 28 dana. Osjećaj topline može varirati između ispitanika. 

Sastav: EOBBD - Botanički i biokemijski definirana eterična ulja. Inovativna formula 97,6 % prirodnog podrijetla koja sadržava fitoaromatsku smjesu 14 eteričnih ulja (kajeput, rimska kamilica, klinčić, eukaliptus – Eucalyptus globulus, zimzelen, borovica, lavandin grosso, slatki mažuran, paprena metvica, niauli, muškatni orah, bijeli bor, ružmarin cineol, terpentin) i dva biljna ekstrakta, arnike i vražje kandže.   

Bez bojila- bez sintetičkih mirisa- bez mineralnih ulja. Nemasno i neljepljivo.    

Uporaba: Za odrasle i djecu stariju od 15 godina.   

Nanesite do 1,2 g gela dnevno na zahvaćeno područje. Ne prekoračiti 1,2 g dnevno. Prstima primijeniti pritisak na zahvaćeno područje i masirati od 1 do 10 minuta jedanput na dan za smanjenje boli. Operite ruke nakon uporabe. 

Upozorenja: Koristiti samo kad je to potrebno. Samo za odrasle osobe. Ne preporučuje se za korištenje kod trudnica i dojilja. Ne koristiti u slučaju alergija na salicilate ili jedan od sastojaka. Ne koristiti zajedno s lijekovima za razrjeđivanje krvi osim u slučaju medicinske indikacije. Izbjegavajte kontakt s očima i sluznicama. U slučaju kontakta isprati biljnim uljem. Ne koristiti na oštećenoj koži. Ne nanositi na lice. Čuvati izvan dohvata djece. Samo za vanjsku uporabu. U slučaju nelagode, prestati s korištenjem.   

Veličina: 80 ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
80
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Gel
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Mišići
Zglobovi
Pogodno za
Djeca
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Arnika (Arnica montana)
Bijeli bor (Pinus sylvestris)
Borovica (Juniperus comunis)
Eukaliptus (Eucalyptus)
Kajeput (Melaleuca leucadendron)
Kamilica (Matricaria chamomilla)
Klinčić (Syzygium aromaticum)
Lavanda (Lavandula officinalis)
Metvica (Mentha piperita)
Muškatni orašćić (Myristica fragrans)
Niauli (Melaleuca viridiflora)
Ružmarin (Rosmarinus Officinalis)
Slatki Mažuran Zamršen Mažuran (Origanum majorana)
Vražja kandža (Harpagophytum procumbens)
Zimzelen (Vinca)
Posebni atributi
Bez bojila
Bez mineralnih ulja
Bez sintetičkih mirisa
Neljepljivo
Nemasno
Napomena
Čuvati izvan dosega djece.
Upozorenje
Izbjegavati područje oko očiju.
Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu