Push Sports steznik za ručni zglob
Push Sports steznik za ručni zglob
Push Sports steznik za ručni zglob
Push Sports steznik za ručni zglob
Push Sports steznik za ručni zglob
Push Sports steznik za ručni zglob
Push Sports steznik za ručni zglob
Push Sports steznik za ručni zglob

Push Sports steznik za ručni zglob

Push Sports steznik za ručni zglob stabilizira ručni zglob i omogućuje dlanu da bude slobodan za hvat tj. kontakt sa sportskom opremom.

Velicina
Opcija
KN
49,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 4 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 4 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,80 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Push Sports steznik za ručni zglob stabilizira ručni zglob i omogućuje dlanu da bude slobodan za hvat tj. kontakt sa sportskom opremom.

Steznik ograničava pokret, ali bez imobilizacije zgloba, te na taj način omogućava nastavak bavljenja sportom.

Elastična traka omogućuje da odredite stupanj kompresije koji vam odgovara.

Steznik za ručni zglob se lako postavlja jednom rukom, a materijal od kojeg je izrađen brzo se suši te time povećava njegovu udobnost. 

Kada koristiti?

Bol u ručnom zglobu može biti uzrokovana prenaprezanjem tetiva u ručnom zglobu. Push Sports steznik za ručni zglob posebno je učinkovit u slučaju ponavljajuće boli jer smanjuje prenaprezanje osjetljivog zgloba.

Indikacije:

1) Sprječavanje ponavljajućih sindroma prenaprezanja.

2) Blaga istegnuća u ručnom zglobu.

3) Laksitet (hipermobilnost) ručnog zgloba.

Kontraindikacije:

1) Nisu poznata stanja kod kojih se Push Sports steznik za ručni zglob ne bi smio nositi.

Posebne značajke:

Push Sports steznik za ručni zglob pruža olakšanje smanjujući prenaprezanje na osjetljivom ručnom zglobu. Na stezniku za ručni zglob nalaze se ojačanja koja djelomično ograničavaju savijanje ručnog zgloba. Steznik se zatvara elastičnom trakom koja drži ojačanja na mjestu, pruža ugodnu kompresiju oko ručnog zgloba i pojačava potporno djelovanje.

Kako odabrati veličinu?

Push Sports steznik za ručni zglob dostupan je u tri veličine, s verzijom za desnu i lijevu ruku. Odaberite odgovarajuću veličinu steznika mjerenjem opsega vašeg zgloba.

Uporaba:

Umetnite palac u otvor predviđen za njega. D-prsten se postavlja na stražnju stranu šake. Zategnite elastičnu traku oko ručnog zgloba i pričvrstite čičak-traku. Kopča olakšava stezanje elastične trake.

Upute za pranje/održavanje:

Radi održavanja higijene i maksimalnog produžetka trajanja steznika, važno je redovito prati steznik, uz pridržavanje uputa za pranje. Steznik možete prati na temperaturi do trideset stupnjeva Celzijusa, na programu za pranje nježnih tkanina ili ručno. Prije pranja pričvrstite čičak-traku kako biste zaštitili steznik i ostalo rublje. Ne upotrebljavajte sredstva za izbjeljivanje. Neka se steznik suši na otvorenom (ne u blizini izvora topline ili u sušilici). Nikada ne spremajte steznik dok je vlažan. Uvijek ga prvo pustite da se osuši.

Mjere opreza: 

1) Provjerite da steznik nije previše čvrsto postavljen. Steznik upotrebljavajte samo za odgovarajuće indikacije. Pravilna uporaba vašeg Push Sports steznika za ručni zglob može zahtijevati dijagnozu liječnika. Bol je uvijek znak upozorenja. Ako se bol ili druge smetnje nastave bez jasnog razloga, preporučuje se posjet liječniku. 

2) Push Sports steznici osmišljeni su za nošenje na neoštećenoj koži. Oštećenu kožu prvo treba prekriti odgovarajućim materijalom.

3) Optimalna funkcionalnost može se postići samo odabirom odgovarajuće veličine. Stoga se preporučuje da isprobate steznik prije kupnje kako biste provjerili veličinu. Prilikom kupnje putem interneta, uvijek provjerite postoji li kvalitetna usluga povrata. Stručno osoblje u vašoj trgovini objasnit će vam najbolji način postavljanja vašeg Push Sports steznika za ručni zglob. Preporučujemo da čuvate ove informacije o proizvodu na sigurnom mjestu kako biste ih mogli konzultirati ukoliko vam zatrebaju upute o postavljanju.

4) Prije svake uporabe provjerite primjećujete li na svom Push Sports stezniku znakove istrošenosti ili starosti dijelova ili šavova. Optimalna učinkovitost vašeg Push Sports steznika za ručni zglob može se jamčiti samo ako je proizvod potpuno neoštećen.

5) U okviru Uredbe EU-a 2017/745 o medicinskim proizvodima, svaki ozbiljan incident koji uključuje proizvod, korisnik mora prijaviti proizvođaču i nadležnom tijelu države članice u kojoj korisnik ima prebivalište.

Registracija
Pomagala
Mjesto primjene
Ruke
Pogodno za
Muškarce
Odrasli
Sportaše
Žene
Odjeća i obuća
Ortoze i steznici

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu