Institut Esthederm Osmoclean Lightening Buffing Mask
40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

Institut Esthederm Osmoclean Lightening Buffing Mask

Piling bez zrnaca za ujednačavanje i posvjetljivanje tena.

C058646
41,43 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 4 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 4 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,80 €.

Kupnjom proizvoda ovog proizvođača u iznosu višem od 100.00€ dobivate na poklon Institut Esthederm Kutija za nakit POKLON uz Institut Esthederm iznad 100 €
Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Piling bez zrnaca za ujednačavanje i posvjetljivanje tena.

Namjena:

Maska za zaglađivanje i ujednačavanje tena. Učinak nježnog peelinga uklanja mrtve stanice kože i ublažava nesavršenosti na površini kože koje čine ten sivim i umornim. Tekstura kože je obnovljena i profinjena. Ten je vidljivo čišći i ujednačeniji. S tehnologijom Hypopigmentalin za trenutno posvjetljivanje kože.

Aktivni sastav: 

Skin balance system - kombinacija ekstrakta drveta boldo i fruktooligosaharida za održavanje povoljne mikroflore na površini kože. Djeluje na uklanjanje loših bakterija i stimulaciju rasta dobrih bakterija na površini kože. 

Patent stanične vode - ova jedinstvena aktivna voda sadržana u našoj formulaciji reproducira kvalitetu vode koja se prirodno nalazi u koži. Optimizira vitalnost stanica i pomaže u očuvanju mladosti. Poboljšava učinkovitost naših tretmana.

Uporaba: Nanesite ravnomjeran sloj na očišćenu i suhu kožu lica, vrata i dekoltea. Ostavite da djeluje nekoliko minuta, zatim laganom masažom napravite piling i temeljito isperite. Koristite jednom do dvaput tjedno.

Veličina: 75 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
75
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Maska
Piling
Mjesto primjene
Dekolte
Lice
Vrat
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Njega
Čišćenje i higijena
Tip kože
Masna
Problemi kože
Akne
Masna koža

Kao i stanice od kojih se sastoji, vaša je koža pravi „biološki ekosustav”, koji je u stalnoj interakciji s vašom okolinom. Zna kako se prilagoditi vašem životu, vašem ritmu, suncu, vremenskim uvjetima.

Zamišljeno je da ovaj znanstveni pristup koži bude globalan i dinamičan. Dio je pristupa svih brendova NAOS i naziva se „ekobiologijom”.

Naši proizvodi za njegu kože osmišljeni su kako bi svakoj stanici vaše kože pomogli da bude snažnija, u dugoročnom smislu, jačanjem njezinih prirodnih mehanizama zaštite, regeneracije i oksigenacije.

Jean Noël Thorel, francuski farmaceut i stručnjak u području stanične biologije, osnivač je tvrtke NAOS te brendova Institut Esthederm, Bioderma i Etat Pur.

Tijekom sedamdesetih godina 20. stoljeća, ovaj je istraživač zamislio novu generaciju kozmetike: proizvode visoke tehnologije za njegu kože, sposobne za interakciju s biologijom kože u svrhu dobivanja trajnih rezultata. Na taj smo način osmislili prve proizvode za zaštitu od sunca koji aktiviraju melanin, prirodni zaštitni pigment kože.

40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu