Pranarom Aromapic sprej protiv komaraca za prostor i odjeću

Pranarom Aromapic sprej protiv komaraca za prostor i odjeću

Aromapic gel za kožu za zaštitu od komaraca je mješavina organskih eteričnih ulja i Citriodiola (prirodni aktivni spoj izoliran iz ulja eukaliptusa limunskog).

C048823
25,86 €
195,35 Kn

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Aromapic sprej protiv komaraca je mješavina organskih eteričnih ulja i Citriodiola (prirodni aktivni spoj izoliran iz ulja eukaliptusa limunskog). Koristi se za prostor i odjeću i ugodnog je mirisa.

Uporaba: 

U atmosferu: sprejati 8 sekundi u prostor od 30-60 m³; Ponoviti svakih 7 sati ukoliko je potrebno.

Na tkaninu (zavjese, odjeću…): sprej je potrebno držati 20 cm udaljeno od objekta za koji se koristi; Ponoviti svakih 7 sati ukoliko je potrebno.

Djeca od jedne godine starosti, trudnice & dojilje : sprej koristiti u njihovoj odsutnosti, osigurati njihov boravak u prostoriji 30 minuta nakon korištenja spreja.

Biocidni pripravak na bazi CITRIODIOLA (smjesa cis i trans – p – mentan – 3,8 diol < 25,5 %) s namjenom: protiv komaraca. Vrsta pripravka: 19 – repelent. Formulacija; tekućina u spreju

Upozorenje: Ne koristiti na koži. Čuvati izvan dohvata djece. Ako dođe u dodir s očima odmah isprati s puno vode i zatražiti savjet liječnika. Čuvati dalje od izvora topline, vatre -zabranjeno pušenje u blizini. Upotrebljavati samo u dobro provjetravanim prostorima. Držati i koristiti na temperaturi nižoj od 50°C.

Veličina: 150 ml

Registracija
Kozmetika
Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Tijelo

Osnovan je 1991. godine od strane Dominique Baudouxa, poznatog farmaceuta i aromaterapeuta.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja