Embryolisse Hydra-Cream light

Embryolisse Hydra-Cream light

Lagana krema za intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju normalne i mješovite kože lica s 95 % sastojaka prirodnog podrijetla.

C054887
15,64 €
(390.9375€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Embryolisse Hydra-Cream Light obogaćena aktivnim kompleksom bijelog lopoča i hijaluronske kiseline vraća koži vlagu i pruža intenzivnu i dugotrajnu hidraciju. Hijaluronska kiselina male i velike molekularne mase omogućava dobro prodiranje i hidraciju svih slojeva epidermisa. Koža je trenutno obnovljena i popunjena, zaštićena od štetnih vanjskih čimbenika, podatna i mekana. Embryolisse Hydra-Cream Light ostavlja ugodan osjećaj na koži i osvježava dok aktivno hidrira prirodno lijepu kožu zdravog sjaja. 

Tekstura: Embryolisse Hydra-Cream Light  lagana, svilenkasta i osvježavajuća tekstura brzo se i nježno upija kako bi koži trenutno vratila elastičnost i mekoću uz ugodan svilenkasti finish. 

Namjena: Embryolisse Hydra-Cream Light  lagana hidracijska krema za normalnu do mješovitu kožu. Podnošljivost je dermatološki ispitana.

Način primjene: Embryolisse Hydra-Cream Light  nanesite ujutro i navečer na čistu i suhu kožu.

Glavni aktivni sastojci: bijeli lopoč i hijaluronska kiselina male i velike molekulske mase.

95 % sastojaka prirodnog podrijetla.

Veličina: 40 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
40
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Zemlja porijekla
Francuska
Tip kože
Mješovita
Normalna
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu