Bioclin Bio-Hydra hidratantna maska za kosu
40

Preporučuju dermatolozi

Bioclin Bio-Hydra hidratantna maska za kosu

Nježna i njegujuća maska ​​za normalnu kosu i osjetljivo vlasište. Kosi pruža hidrataciju, mekoću i sjajan izgled. Biorazgradiva formula i eko-održivo pakiranje. 

N
11,59 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Nježna i hidratantna maska ​​s drevnom jabučnom vodom s područja Etne.

Kosi daje vlažnost, mekoću i sjaj.

Formulirana je u skladu s racionalnošću ekološke održivosti, budući da ima biorazgradivu formulu i ekološki održivo pakiranje od zelenog polietilena, plastičnog materijala od šećerne trske koji se može 100% reciklirati te ima nizak utjecaj na okoliš.

Podržava talijansku fundaciju Slow Food. 

Kliničko testiranje bioclin bio-hydra hidratantni šampon + bioclin bio-hydra hidratantna maska 20 volontera različitih duljina, tipova i debljina kose (20-65 godina) / 3 primjene: šampon + maska ​​u 15 dana:

Svjetlina kose se povećava kod 35% volontera, 60 minuta nakon tretmana. 

Mekoća kose se povećava za 36%, 60 minuta nakon tretmana. 

Bio-Hydra je linija formulirana s drevnom jabučnom vodom s područja Etne, koja je pod pokroviteljstvom fundacije Slow Food Presidio. Brine za jaku, zdravu i sjajnu kosu svaki dan. Biorazgradiv i dizajniran u skladu s logikom ekološke održivosti, koja daje prioritet obradi otpadnih materijala kako bi se smanjio utjecaj na okoliš. Pojam "normalna kosa" obično se odnosi na idealne uvjete kada nema specifičnih anomalija u izgledu vlasišta i kose. Kosa je sjajna, jaka i zdrava. Postoji nekoliko čimbenika koji postupno mogu ugroziti tu idealnu ravnotežu: egzogeni i endogeni. Stoga je važno koristiti nježne proizvode, kao što su posebni tretmani formulirani za sigurno čišćenje kose, koji isključuju agresivno djelovanje agresivnih surfaktanata kao što su SLES i SLS. 

- Pogodan za normalnu kosu i osjetljivo vlasište. 

Svojstva: 

- Za lakše raščešljavanje

- Biorazgradiva formula i eko-održivo pakiranje

- Klinički i dermatološki ispitano

- PE SPREMNIK- 90% biljnog porijekla.

- Smanjuje utjecaj na okoliš.

- 96,90% sastojaka prirodnog porijekla.

- Ne sadrži bojila.

- Klinički i dermatološki ispitano.

- Testirano na nikal, kobalt, krom, paladij i živu* 

Aktivni sastav: 

Hidrolat iz drevnih jabuka iz područja etne - Daje kosi mekoću, lakoću i sjaj jer ima snažno antioksidativno djelovanje. Ekološki održiva voda dobivena je od drevnih Etna Gelato Cola jabuka, Slow Food Presidium fundacije. Bogata je polifenolima i flavonoidima, aktivnim sastojcima s antioksidativnim djelovanjem koji potiču zdrav rast kose i sprječavaju gubitak kose. Ni u jednoj fazi proizvodnje ne koriste se kemijska otapala, što ovaj proizvod čini iznimno sigurnim i s malim utjecajem na okoliš. Voda je dobivena na način da se osigura maksimalna cjelovitost i prirodnost aktivnih sastojaka koje sadrži, kao i miris koji ističe korištene sirovine. Dobivanje drevnih Etna jabuka odvija se prema tradicionalnoj agronomskoj tehnici, zato što je nagib terena takav da ne dopušta jednostavno korištenje poljoprivrednih strojeva. Uzgoju jabuka ne pomaže samo povoljna klima, već i idealan položaj u odnosu na sunce, koji daje plodu zavidan miris te upotpunjeni i prirodan okus

Hijaluronska kiselina - Daje kosi dovoljnu količinu hidratacije i na taj način sprječava isušivanje kose koje rezultira suhom, tvrdom, opustošenom kosom.

Ulje lana, ulje jojobe i ulje rižinih mekinja – Restrukturiranje i njegujući učinak. Čine kosu mekom i sjajnom.

Sastav: Aqua (Water) • Cetearyl Alcohol • Behentrimonium Chloride • Propylene Glycol • Cetrimonium Chloride • Oryza sativa (Rice) Bran Oil • Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil • Isopropyl alcohol • Malus domestica Fruit Extract • Citric Acid • Linum usitatisimum (Linseed) Seed Oil • Hydrolyzed Hyaluronic Acid • Pentaerythrityl Tetra-di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate • Tetrasodium Glutamate Diacetate • Sodium Hydroxide • Sodium Benzoate • Potassium Sorbate • Parfum (Fragrance). 

*Popis sastojaka se stalno ažurira. Pozivamo vas da pogledate sastojke prikazane na pakiranju proizvoda.

PE SPREMNIK– 90% biljnog porijekla – Smanjuje utjecaj na okoliš – 96,90% sastojaka prirodnog porijekla – Ne sadrži bojila – Klinički i dermatološki ispitano – Testirano na nikal, kobalt, krom, paladij i živu* 

*Manje od 1 ppm. Manje količine mogu izazvati preosjetljivost kože.

Uporaba: Nakon pranja Bioclin Bio-Hydra hidratantnim šamponom nanesite odgovarajuću količinu proizvoda. Ostavite 5 do 10 minuta i temeljito isperite. 

Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu. Ako vam proizvod dospije u oči, temeljito ih isperite vodom. Čuvati zatvoreno i dalje od topline. 

Veličina: 200 ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Maska
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Sadrži biljke
Jabuka (Malus)
Jojoba (Simmondsia chinensis)
Lan (Linum usitatissimum)
Riža (Oryza sativa)
Sadrži ostalo
Hijaluronska kiselina
Posebni atributi
Bez bojila
Dermatološki ispitano
Klinički testirano
Napomena
Promućkati prije upotrebe.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kose i vlasišta
Normalna kosa
Osjetljivo vlasište
40

Preporučuju dermatolozi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu