Bioclin Bio-Argan ulje za kosu
40

Preporučuju dermatolozi

Bioclin Bio-Argan ulje za kosu

Hranjivo i obnavljajuće arganovo ulje za kosu kao dodatna njega za sve tipove kose. Čini kosu mekom, sjajnom i vidljivo njegovanom. 

N
25,31 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Svakodnevna njega kose s hranjivim i zaglađujućim djelovanjem organskog  arganovog ulja* i lanenim uljem koji čine strukturu kose zdravom i fleksibilnom te sprječavaju pucanje vrhova.

Kosi daje sjaj, mekoću i bogatu njegu. Formula za osjetljivo vlasište: kompleks aktivnih sastojaka koji su kompatibilni s kožom, umirujući, osjetljivi, posebno formulirani da osiguraju najučinkovitiju i najsigurniju reakciju kože.

Čak i za najosjetljiviju, alergičnu i reaktivnu kožu. 

Smog, sunce, vjetar, sušilo za kosu i kemijski faktori: kosa je svakodnevno izložena mnogim agresijama.

Za očuvanje i vraćanje ljepote i zdravlja kose korisno je svakodnevno koristiti hranjivi i hidratantni tretman koji kosi može dati zdrav, sjajan i vitalan izgled. 

* Arganovo ulje koje se koristi u formuliranju naših proizvoda dolazi s plantaže koju je UNESCO priznao kao rezervat biosfere. Dio je projekta Targanine koji je pokrenut s ciljem: - zaštite šume argana, - poticanja društvenu neovisnost berberskih žena, - rješavanja društvenih pitanja u Maroku,  ECOCERT certificiran kao priznanje za metode uzgoja i žetve koje poštuju okoliš i lokalne zajednice.  

- Za njegu svih tipova kose.

Svojstva: 

- Pogodno za svakodnevnu njegu svih tipova kose

- Štiti, hrani i obnavlja kosu. 

- Za meku, sjajnu i poslušnu kosu

- Za lakše raščešljavanje i protiv dlačica koje strše 

- Ne sadrži boje i konzervanse.

- Klinički i dermatološki ispitano 

Aktivni sastav: 

Bio arganovo ulje - Hidratizira, potiče oksigenaciju stanica, štiti kosu od vanjskih agresija, neutralizira slobodne radikale, daje sjaj i mekoću kosi oštećenoj agresivnim tretmanima. Ulje se brzo upija, dajući kosi mekoću, glatkoću i svilenkastost. Uvaženi tretman za suhu i lomljivu kosu, restrukturira i dubinski vlaži. Arganovo ulje dobiva se prešanjem jezgri Argania spinosa, endemskog marokanskog stabla. Ulje se sastoji od približno 80% nezasićenih masnih kiselina (linolne 34%, linolenske 0,1% i oleinske 46%), palmitinske kiseline 13% i stearinske kiseline 5%. Također je bogat tokoferolima, flavonoidima, karotenoidima i ksantofilima, sterolima i triterpenima. Ovi spojevi, osim bioloških učinaka i nutritivnih prednosti, daju arganovu ulju visoku stabilnost na oksidativne procese, što osigurava bolju trajnost. Zahvaljujući visokoj koncentraciji esencijalnih masnih kiselina i vitamina E, ulje argana osigurava hidrataciju kose, potiče oksigenaciju stanica, štiti kožu od vanjskih agresija i neutralizira slobodne radikale.

Ulje lana - Zahvaljujući restrukturirajućim svojstvima sprječava nastanak ispucanih vrhova. Navedena restrukturirajuća svojstva ima zahvaljujući prisutnosti linoleinske kiseline, koja pomaže hidratizirati kosu, regulirati gubitak vode i alfa-linolne kiseline, koja održava njezinu elastičnost i otpornost.

Sastav: Cyclopentasiloxane • Dimethicone • Dimethiconol • Argania spinosa Kernel Oil • PPG-3 Benzy| Ether Myristate • Parfum (Fragrance) • Trimethylsiloxysilicate • Linum usitatissimum (Linseed) Seed Oil.

*Popis sastojaka se stalno ažurira. Pozivamo vas da pogledate sastojke prikazane na pakiranju proizvoda.

Ne sadrži bojila ni konzervanse – Klinički i dermatološki ispitano – Testirano na kobalt, krom, paladij i živu – biorazgradiva formula – reciklirana pet boca s malim utjecajem na okoliš.

*Manje od 1 ppm. Manje količine mogu izazvati preosjetljivost kože.

Uporaba: Nakon pranja kose nanesite nekoliko kapi ulja i rasporedite po dužini i vrhovima. Osušite i ponovite sa suhom kosom. Druga mogućnost je koristiti nekoliko kapi, ujutro i navečer, na suhu kosu. 

Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu. Ako vam proizvod dospije u oči, temeljito ih isperite vodom. Čuvati zatvoreno i dalje od topline. 

Veličina: 100 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
100
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Ulje
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Sadrži biljke
Argan (Argenia)
Lan (Linum usitatissimum)
Posebni atributi
Bez boja
Bez konzervansa
Dermatološki ispitano
Klinički testirano
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Njega
Problemi kose i vlasišta
Normalna kosa
Osjetljivo vlasište
40

Preporučuju dermatolozi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu