Lerbolario Ginepro Nero Losion nakon brijanja

Lerbolario Ginepro Nero Losion nakon brijanja

Drveno aromatični miris s notama borovice.

C042434
23,01 €
(230.1€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Nakon što je delikatan proces brijanja obavljen, koža svakog muškarca može uživati u dobrobiti obnavljajućeg efekta ovog losiona nakon brijanja, idealnog za utjehu nakon stresa kojeg je koži uzrokovala britvica. Aktivni sastojci biljnog porijekla, odabrani radi njihovih osvježavajućih i tonificirajućih
svojstava, uključujući ekstrakt crne smreke i njenu destiliranu vodu kao i ulje crnog kima, zajedno će djelovati kako bi smirili kožu vašeg lica i vrata,
putem intenzivne hidratacije i odstranjivanja bilo kakvog osjećaja nelagode. Ovo je novootkrivena energija za vaše tijelo, ali i za vaš duh, osnažena muževnim drvenastim notama ovog odličnog losiona.

Ekstrakt crne smreke - OSNAŽUJE

Ekstrakt ploda Juniperus communis
Plodovi crne smreke, poznati i kao borovnice, bogati su esencijalnim uljima, organskim kiselinama i šećerima, koji su poznati po svojim tonificirajućim svojstvima i sposobnosti reguliranja sebuma, dok u njima sadržan glicerinski ekstrakt pomaže koži tijela u obnavljanju svoje vitalnosti i energije.

Ekstrakt crnog kima - HIDRATIZIRA
Ekstrakt sjemenke Nigella sativa
Nigella sativa, ili crni kim, poznat je i kao „blagoslovljeno sjeme“. Njegovi cvjetovi su bijeli sa svijetloplavim nijansama, a njegovi plodovi su puni malih crnih sjemenki. Upravo smo iz tih sjemenki dobili ekstrakt u kojem prisustvo šećera potiče izvrsnu hidrataciju kože tijela i glave.

Hidrolizirani crni sezam - STVARA ZAŠTITNI SLOJ
Hidrolizirani sezamov ekstrakt
Tehnikom zvanom bio-likvefacija, dobili smo ekstrakt bogat hidroliziranim proteinima koji se, prema srodnosti, nalaze između sistema pročišćavanja, štiteći hidrolipidni sloj kože. Stoga ovaj sastojak u šamponu za tuširanje nježnije čisti kožu i pruža joj novu vitalnost i svježinu dok ju istovremeno i štiti.

Destilirana voda smreke - OSVJEŽAVA- HIDRATIZIRA
Voda ploda Juniperus communis
Tipična mediteranska zimzelena biljka, smreka ima jedinstvena, a možda čak i magična svojstva. Iz njenih aromatičnih plodova, dobili smo mirisnu destiliranu vodu s tonificirajućim i učvršćavajućim svojstvima koja daju izvanrednu vitalnost kosi i hidratiziraju kožu tijela.

Vitamin E iz soje - ANTIOKSIDANT
Tocopherol
Vitamin E je izvanredan biološki antioksidant sa svojstvom sprječavanja peroksidacije nezasićenih masti. Onaj koji se ovdje koristi je kombinacija njegovih najaktivnijih oblika (alfa-beta-gama-delta). Proizvodi se iz soje i štiti cjelovitost staničnih membrana, održavajući vaše lice gipkim i pomažući
u sprječavanju preranog starenja kože.

Drveni ugljen - ADSORBIRA - ČISTI KOŽU
Ugljeni prah
Aktivni ugljen dobiven kokosovog porijekla. Zahvaljujući svojim kemijsko-fizičkim svojstvima, pruža ovom šamponu za tuširanje adsorbirajuća i pročišćavajuća svojstva, suzbijajući time nečistoću kože.

Prirodni mentol - OSVJEŽUJE
Mentol
Mentol, glavni sastojak esencijalnog ulja peperminta – dobivenog od listova i cvjetnih vršaka – tonira kožu lica i vrata i pruža dugotrajan ugodan osjećaj svježine.

Alfa-bisabolol iz biljke Candeia - SMIRUJE
Bisabolol
Candeia je tropska biljka koja raste u određenim područjima Brazila. Putem direktne destilacije njenih esencijalnih ulja dobivamo aktivni sastojak: seskviterpenski alkohol, Bisabolol, s izvanrednim djelovanjem protiv crvenila. Sadržan u pjeni za brijanje, on je dragocjen saveznik izrazito osjetljive kože koja lako crveni tijekom brijanja.

Uporaba: Nakon brijanja, na prethodno očišćeno i obrisano lice nanesite prstima malu količinu losiona i nježno ga umasirajte na obraze, bradu i vrat.

Veličina: 100 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
100
Oblik
Losion
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Italija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu