Skintegra Lunar krema
Skintegra Lunar krema
Skintegra Lunar krema
Skintegra Lunar krema
Skintegra Lunar krema
Skintegra Lunar krema
Skintegra Lunar krema
Skintegra Lunar krema
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Skintegra Lunar krema

Regenerativna tretmanska krema za puniju, nahranjenu kožu
C052517
21,10 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Lunar je njegujuća i senzorno elegantna krema za normalnu do suhu i osjetljivu kožu s prvim znakovima starenja. Namijenjena je koži kojoj nedostaje vlage i lipida, koja pokazuje znakove formiranja dehidracijskih linija i plitkih bora, te koži koja je vrlo osjetljiva (sklona dermatozama ili senzitizirana od tretmana poput onih na bazi retinoične i glikolne kiseline). Lunar obnavlja, štiti, njeguje i podupire prirodne funkcije kože koje starenjem bivaju narušene.

Glavne aktivnice u Lunaru su palmitoyl peptidi (odnosno, matrikini) čija je efikasnost klinički dokazana in vitro i in vivo testovima. Tripeptidi, odnosno tetrapeptidi Pal-GHK i Pal-GQPR* korišteni su u koncentraciji od 3% koja prema instrukcijama proizvođača pokazuje klinički ispitanu efikasnost na uzorku osoba od 39 do 74 godine. Ovi peptidi sinergijski pomažu regulirati staničnu aktivnost, odnosno sudjeluju u staničnoj komunikaciji koja regulira obnovu kože uslijed procesa vezanih za starenje. Kontinuiranom višemjesečnom primjenom, ovi peptidi klinički dokazano pospješuju sintezu kolagena 1, elastina, fibronektina i u koži prirodno prisutne hijaluronske kiseline što rezultira vidljivo poboljšanim tonusom, redukcijom dubine nastalih bora i podizanjem kontura kože.

Peptid Pal-GHK je ispitan na kulturi ljudskih fibroblasta (čija je glavna funkcija proizvodnja proteina i glikoproteinskih komponenti vanstaničnog matriksa) te su rezultati pokazali povećanje u sintezi kolagena i glikozaminoglikana, kao i protektivno i reparativno svojstvo Pal GHK-a na kolagenska vlakna te postizanje debljeg epidermisa i dermisa (uslijed kliničke studije koja je testirala 4-tjednu aplikaciju ovog peptida na kožu naspram placebo skupine).

Peptid Pal-GQPR je dio imunoglobulina IgG odgovornog za brojne biološke funkcije (uključujući i imunomodulatorne). Aplikacija pripravka s Pal-GQPR peptidom, pokazala je statistički značajnu redukciju sekrecije citokina IL6 (koji sudjeluje u procesu kroničnog inflamatornog odgovora kože uslijed starenja), kao i poboljšanje kvalitete kože u in vivo studijama.

Povećanje čvrstoće, podizanje kontura i omekšavanje kože zabilježeno je i na licu i na vratu. Ovi su peptidi u Lunaru upotpunjeni koenzimom ubikvinonom koji uz vitamin E djeluje reparativno, antioksidativno i protektivno prema koži izloženoj egzogenim stresorima. Ekstrakti zobi i nevena već se tradicionalno koriste na oštećenoj i upaljenoj koži, a dodatak čak 5% pantenola i 6% karite maslaca ovu kremu čini izuzetno obnavljajućom i pogodnom za večernje kombiniranje s raznim potentnim aktivnicama. Emolijentne komponente uparene su s kompleksom prirodnih, saharidnih humektansa za dubinsku hidrataciju.

Lunar je izuzetno nježna, bogata krema koja se brzo upija i koja je pogodna za korištenje 2X dnevno ili barem u večernjoj njezi zbog izuzetnih regenerativnih svojstava. Nježne je boje vanilije i blagog, vrlo ugodnog mirisa. Na koži ostavlja hidratiziran osjećaj, ali ne i mastan, okluzivan film. Formulirana je bez dodatka parabena, denaturiranog alkohola ili etanola, sintetskih mirisa, bojila i drugih iritansa, te se nalazi u kvalitetnoj, kompaktnoj airless ambalaži koja proizvod čuva od kontaminacije.

Sastojci: Aqua, Caprylyl Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Panthenol, Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Cetyl Palmitate, Potassium Cetyl Phosphate, Betaine, Glyceryl Stearate Citrate,  Tocopheryl Acetate, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Calendula Officinalis Flower Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Ubiquinone, Xylitol, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Tocopherol, Carbomer, Butylene Glycol, Sodium Phytate, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Polysorbate 80

Uporaba: Nanesite dva puta dnevno na čistu kožu. Lunar je namjenjen za osjetljivu kožu te se može kombinirati s nizom visoke potenciju seruma i eksfoliva.

Veličina: 30 ml 


Registracija
Kozmetika
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Pakiranje
Posuda s pumpicom
Mjesto primjene
Lice
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kože
Suha koža

Vjerujemo u blagu i dosljednu njegu kože. Pažljivo odabrane sastojke holistički isprepletene u izvrsne formule. Zdravlje kože na prvome mjestu.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu