Feetcalm Tired Legs Gel

Feetcalm Tired Legs Gel

Gel za opuštanje koji u trenu uklanja osjećaj umornih nogu te žareći efekat stopala i nogu. Osigurava snažan te dugotrajan osjećaj hlađenja. 

N
18,15 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Gel za opuštanje koji u trenu uklanja osjećaj umornih nogu te žareći efekat stopala i nogu. Osigurava snažan te dugotrajan osjećaj hlađenja. 

Opuštajući gel koji odmah uklanja iscrpljenost i žarenje nogu i stopala. Formuliran s FrescolatPLUSom, patentiranom tehnologijom baziranoj na mentolu i mentil laktatu, nogama daje intenzivnu i dugotrajnu svježine. Ima protuupalni i analgetski efekt, popravlja cirkulaciju i reducira bol, oticanje te grčeve mišića.

Sastav: mentol i mentil laktat

Uporaba: Nanijeti 2-3 puta dnevno na čistu, suhu kožu. Umasirati nježno kružnim pokretima gore-dolje, kako bi se potaknula cirkulacija krvi i limfe.

Veličina: 125 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
125
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Gel
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Noge
Stopala
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži ostalo
Mentil laktat
Mentol
Zemlja porijekla
Španjolska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Njega

Revolucionarni i inovativni španjolski brend koji osigurava kompletnu njegu za stopala i noge. Sa širom asortimanom profesionalnih tretmana, kao i proizvoda za kućnu uporabu, pruža brza i jednostavna rješenja za tretiranje suhe, grube, oštećene i ispucale kože stopala i nogu, kao i prekomjerno znojenje, neugodne mirise te osjećaj težine u nogama.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu