Zeotex Derm krema za problematičnu kožu
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Zeotex Derm krema za problematičnu kožu

Krema za njegu problematične kože.

C054991
35,70 €
(446.25€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Zeotex Derm sprječava pojavu problema kože, a postojeće olakšava. Blagodatno djeluje na suhu i nadraženu kožu koju vlaži, omekšava i smiruje. Podupire sposobnost obnavljanja kože te popravlja strukturu kože, čime je izgled kože poboljšan i svjež.

Zeotex Derm može se pohvaliti revolucionarnom formulom za njegu lica, u potpunosti je prirodna i sigurna za našu kožu, a uz kontinuiranu upotrebu, rezultati ne izostaju. Najvažnije komponente su zeolit – učinkovit čistač kože koji revitalizira i regenerira kožu i microsilver – zaštitnik kože s antibakterijskim i antivirusnim svojstvima. Njihova kombinacija sprječava pojavu novih kožnih problema, a postojeće olakšava.

U današnjem svijetu sve su češći kožni problemi koji nisu samo estetski problem, oni sežu puno dublje i donose psihološki teret s kojim se nije uvijek lako nositi. Istraživanja su pokazala kako problematična koža često izaziva negativnu sliku o sebi, ruši samopouzdanje, a može uzrokovati depresiju i anksioznost te nikako nisu problem koji je površan ili zanemariv.

Što je zeolit?

Poznat kao „čarobni mineral“, Zeotex zeolit je u potpunosti prirodan vulkanski mineral s najsnažnijim detoksifikacijskim učinkom kojeg nam priroda može ponuditi, a djeluje tako da svojim ultra finim mikro česticama privlači i „zarobljava“ razne toksine u svoj kavez (što mu je, slikovito, i stvarna struktura) i tako nas oslobađa od štetnih tvari, a pritom regenerira i revitalizira našu kožu. Ukoliko je apsorpcija toksina velika, utoliko se to reflektira na stanje kože koja tada reagira crvenilom, aknama i kožnim alergijama – koje su „alarm“ za promjenu naše skincare rutine.

Zeolit, osim svojih anti-polucijskih svojstava, čisti i obnavlja kožu, a u stanicu unosi kalcij, kisik i čak 17 minerala. Posljedično, sudjeluje u pomlađivanju kože, smirivanju alergijskih reakcija, heroj je u borbi protiv akna uklanjajući svakodnevne „neprijatelje“ kože, a blagotvorno djeluje na sve tipove kože – dokazano i bez nuspojava. Štoviše, sam zeolit pomiješan s prirodnim uljem ili vodom donosi izvanredne rezultate u njezi lica, a što ga čini još učinkovitijim?

Microsilver - zaštitni plašt vaše kože

Dobiven iz čistog, prirodnog srebra Microsilver (elementarno srebro) je iznimno snažan saveznik u njezi koži. Istraživanja, koje je proveo Bio-GATE AG, dokazala su da djeluje antimikrobno na površini kože te da stvara zaštitni plašt koji svojim aktivnim djelovanjem regulira i stabilizira kožnu mikrofloru, uklanjajući neželjene mikroorganizme.

Tanki, obrambeni sloj – koji stvaraju aktivne čestice Microsilvera – osigurava optimalan balans hranjivih tvari naše kože, a svojim protuupalnim djelovanjem učinkovito pomaže kod problematične kože. Posljedično, namijenjen je za sve tipove kože, kao i one osjetljivije, sklone atopijama.

Microsilver je spužvaste strukture i uistinu upija sve najbolje, hranjive tvari u našu kožu, a dokazano podržava i specifične tretmane (neurodermatitis, atopijski dermatitis) zbog iona srebra koji djeluju antimikrobno na uzročnike kožnih problema (Bio-GATE AG).

Posljedično, Microsilver se pokazao kao izvrstan saveznik zeolita u njezi problematične kože zahvaljujući obrambenim, blagotvornim i prirodnim djelovanjem. Nova, inovativna formula omogućuje izrazito učinkovito djelovanje, bez rizika od nuspojava.

Sastojci: Olus Oil, Zeolite, Aqua, Sorbitan Olivate, Glycerin, Cera Alba, C30-45 Olefin, C30-45 Alkyl Methicone, Tocopheryl Acetate, Phospholipids, Avena Sativa Leaf/Stem Extract, Sphingolipids, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Silver (CI 77820).

Uporaba: Nanijeti kremu na čistu kožu i nježno umasirati, jednom do dva puta dnevno, ili po potrebi.

Veličina: 75 ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
50
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Tijelo
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu