Loveda Rescue Mist Bio baby micelarna vodica za čišćenje bez potrebe za ispiranjem
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Loveda Rescue Mist Bio baby micelarna vodica za čišćenje bez potrebe za ispiranjem

Micelarna vodica s hidrolatom kamilice besprijekorno čisti i osvježava kožu i kosu bez ispiranja. Dermatološki testirano smanjuju iritacije.

C056848
9,95 €
(99.5€ za 1 LIT) |

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Micelarna vodica s hidrolatom kamilice besprijekorno čisti i osvježava kožu i kosu bez ispiranja. Dermatološki testirano smanjuju iritacije.

Rescue Mist micelarna vodica s hidrolatom kamilice besprijekorno čisti i osvježava osjetljivu kožu i kosu beba i djece, bez potrebe za ispiranjem vodom. Nježna formula umiruje kožu čineći je tenutno njegovanom, mekom i nježnom na dodir. Koža je nakon primjene Rescue Mist micelarne vodice čista, njegovana i dugotrajno hidrirana.

Rescue Mist micelarna vodica s hidrolatom kamilice besprijekorno čisti i osvježava osjetljivu kožu i kosu beba i djece. Potrebno ju je samo nanijeti na kožu i kosu po potrebi te lagano obrisati suhom maramicom. Namjenjena je za njegu i čistoću djece od njihovog rođenja. Uz micele koje na sebe privlače nečistoće, aktivne tvari koje se nalaze u hidrolatu i eteričnom ulju kamilice učinkovito smanjuju iritacije i blagotvorno djeluju kod drugih neželjenih promjena na nježnoj dječjoj koži. Pomaže kod iritacija uzrokovnih ubodom insekata, traumama kože poput opeklina od sunca, smiruje osip, crvenilo i nadraženost kože.

Primjerena je za njegu djece od njihovog rođenja. Pogodna je za vegane. Svi proizvodi izradjeni su od reciklirane plastike i dermatološki ispitani.

- micelarna vodica s hidrolatom

- kamilice

- čisti i osvježava osjetljivu kožu i kosu

- blaga i učinkovita bez potrebe za ispiranjem

- pomaže kod iritacija uzrokovanih ubodom insekata i traumama kože

- smiruje osip, crvenilo i nadraženost kože

- ključni sastojci: eterično ulje i hidrolat kamilice

- za svakodnevnu njegu

Ključni ljekoviti spojevi u kamilici i sastavnice eteričnog ulja dobivenog iz cvata kamilice su: sekundarni metaboliti i antiseptici kamazulen (2,3-10,9 %), α-bisabolol (4,8-11,3 %), α-bisabolol oksidi A (25,5-28,7 %) i α-bisabolol oksidi B (12,2-30,9 %).

Svi sastojci imaju:

- protuupalno

- antialergijsko

- antiseptičko

- spazmolitičko

- sedativno djelovanje.

Značajke: Pranje kose i tijela, nježan i pogodan za osjetljivu kožu, čišćenje u pokretu

Prednosti: Ne treba se ispirati

Ključni sastojci: Eterično ulje i hidrolat kamilice

Učinak: Čisti i umiruje

Sastav: Aqua (Water), Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Water, Glycerin,Coco-Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Oil, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol. Loveda micelarna vodica ne sadrži parabene i sulfate.

Uporaba: Nanijeti na kožu i kosu po potrebi te lagano obrisati suhom maramicom. Namijenjena je za njegu i čistoću djece od njihovog rođenja. Uz micele koje na sebe privlače nečistoće, aktivne tvari koje se nalaze u hidrolatu i eteričnom ulju učinkovito smanjuju iritacije i blagotvorno djeluju kod drugih neželjenih promjena na nježnoj dječjoj koži. Pomaže kod iritacija uzrokovnih ubodom insekata, traumama kože poput opeklina od sunca, smiruje osip, crvenilo i nadraženost kože.

Upozorenje: Proizvod sadrži sastojke prirodnog podrijetla te se njegova boja može blago promijeniti s vremenom, bez utjecaja na svojstva proizvoda. Boja i miris mogu varirati od serije do serije. Samo za vanjsku uporabu. Čuvati izvan dohvata djece.

Zemlja podrijetla: Hrvatska

Veličina: 100 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
100
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Micelarna otopina
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Tijelo
Pogodno za
Bebe
Djeca
Dojenčad
Sadrži biljke
Kamilica (Matricaria chamomilla)
Posebni atributi
Bez parabena
Prirodno
Vegansko
Pogodno za vegetarijance
Da
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Tip kože
Osjetljiva
Problemi kože
Osjetljiva koža

Lierac postoji od 1975. godine, a danas on kombinira najnovije tehnologije, ljepotu rituala, glamur te dokazanu efikasnost.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu