Mustela Maternite Ulje za prevenciju...

Mustela Maternite Ulje za prevenciju strija

Mustela Ulje protiv strija povećava elastičnost kože i doprinosi prevenciji pojave strija.
C040868
19,94 €
(181.27272727273€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Posebno oblikovano za trudnice i mlade majke s 99% sastojaka prirodnog porijekla, Ulje protiv strija pomaže prevenciji strija potičući proizvodnju vlakana koja osnažuju kožu i poboljšavajući elastičnost kože. Hrani i omekšava kožu, hidratizira ju i štiti, te umanjuje osjećaj zatezanja i svrbeža kože. Vrlo je ugodno za korištenje jer je suho ulje koje se brzo upija i ostavlja kožu svilenkastom, mekom i podatnom. Vrlo nježan i blag miris prikladan je i za žene osjetljive na mirise. Praktično pakiranje s raspršivačem olakšava svakodnevnu upotrebu.

Lupeol - aktivira proizvodnju vlakana koja osnažuju kožu, ulja koštica nara, muškatne ruže i baobaba - hrane kožu, povećavaju podatnost i elastičnost. Ulje avokada - hrani, hidratizira i štiti, a ulje suncokreta dodatno  hrani.

Uporaba: Koristite od početnog stadija trudnoće, pa sve do tri mjeseca nakon poroda. Istisnite malu količinu u dlan i nanesite jednom do dva puta dnevno na trbuh, grudi, bokove i bedra, te nježno umasirajte. Može se koristiti i tijekom dojenja - bradavice je potrebno prethodno očistiti. Proizvod držite na sobnoj temperaturi, dalje od sunčevog svjetla.

Veličina: 105 ml

Registracija
Kozmetika
Oblik
Ulje
Mjesto primjene
Trbuh

Vec vi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu